Asiakastarina

Helin asiakastarina

Miten päädyit valmennukseeni?

Löysin sinut kehonhuoltokurssin kautta. Putkirullan ja lihaskalvohuollon teho vakuutti, samoin positiivinen, tehokas, mutta rauhallinen tapa ohjata.

Millaisia asioita olet tavoitellut valmennuksessa?

Tavoitteeni on terve ja toimiva keho sekä työkyvyn ja positiivisen mielen ylläpito. Jo aiemmin huomasin, että liikunta toimii minulle parhaana pään nollauskeinona. PT on ollut suurena apuna ja tukena rakentamassa sopivaa liikunta- ja ruokailurutiinia. Konkreettisia tavoitteita ovat olleet liikkuvuuden parantaminen ja juoksuharrastuksen osalta aikatavoitteet ja parempi palautuminen kuormituksesta.

Millaisia asioita koet että olet saavuttanut?

Olen oppinut huoltamaan ja kuuntelemaan kehoani paremmin. Liikkuvuus ja tasapaino ovat parantuneet ja kerran leikattu polvi on kestänyt ajoittain aika raskastakin judo- ja juoksuharjoittelua. Lisäksi olen saanut suuren määrän keinoja kehonhuoltoon. Suurin saavutus mielestäni on silti tunne paremmasta stressinhallinnasta.

Suosittelisitko valmennusta muille?

Suosittelen ehdottomasti! Valmentajan kanssa konkreettisten tavoitteiden asettaminen on helpompaa eikä treenistä tule tehtyä vahingossa liian rankkaa. Toisaalta PT haastaa ylittämään omia rajoja ja positiivisen valmentajan kanssa tavoitteisiin pääsee helpommin kuin olisin ajatellut. Kaikkein parasta sinun valmennuksessasi on ollut kokonaisvaltaisuus.

– Heli 45v., äiti, päivystystyötä tekevä yrittäjä/eläinlääkäri sekä kehonhallinnasta innostunut senioriurheilija