Eijan asiakaspalaute

Tällaisen palautteen sain asiakkaaltani Eijalta, jonka kanssa käytiin ElmäsiKuntoon-valmennus läpi. Eijan avoin asenne, halu oppia sekä valmius ryhtyä toimeen ja muuttaa omaa toimintaa olivat avainasemassa elämäntapamuutoksen onnistumisessa.

“Valmennus ylitti odotukseni. Se ei ollutkaan niin vaikeaa tai rankkaa, mitä olin pelännyt. Vaatteet mahtuvat paremmin päälle ja olen “notkeampi” kuin koskaan ennen. Olen energisempi ja mieliala on paljon virkeämpi. Olen nukkunut paremmin.

Tapaamispaikat olivat mahtavia, esim Satalinnan portaat ja Hittenharju ja tapaamisten ohjelma oli juuri oikeanlaista minulle. Oli hienoa, että sinä jaksoit neuvoa ja näyttää mallia eri liikkeissä. Itselläni kun ei ollut aikaisempaa kokemusta. Syke-järjestelmä oli hyvä tuki.

Elämänlaatuni on parantunut ja kiinnostukseni liikuntaa ja ravintoa kohtaan on suuresti lisääntynyt. Aivan erityisesti nautin siitä kuinka paljon sinulla onkaan tietoa ja kokemusta kaikesta hyvinvointiin liittyvästä. Kaiken kaikkiaan jaksan nyt paremmin tehdä fyysistä työtäni ja vointi on mitä mainioin.

Treeneissä nähdään!

terv. Eija”