Personal Training

Päivitetty 16.9.2022 HUOM. alkuvuodesta 2023 ElämäsiKuntoon -valmennus uudistuu ja muuttuu pienryhmävalmennukseksi! Mikäli olet kiinnostunut, voit ilmaista kiinnostuksesi jo nyt lähettämällä viestiä fitstop.alruusunen@gmail.com. Tulossa huikea 5kk:n valmennus! Paikat tulee hakuun loppuvuoden aikana. 

Yksilövalmennukset suunnitellaan asiakkaan taustatiedot, resurssit ja kokonaisuus tarkasti huomioiden. Valmennuksen aikana tukenasi on monipuolinen Syke-sovellus. Sen avulla pääset käsiksi treeniohjelmiisi missä ja milloin tahansa. Sovelluksen toimintoja voi kukin hyödyntää niin paljon kuin haluaa tai niitä voi toisaalta olla hyödyntämättä ollenkaan. Tutustu Sykkeeseen. Alla löydät suosituimmat valmennuspakettini. Ohjelmat ja tapaamisten sisältö suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. 

Hinnat sis. alv 24%. Hinnat eivät sisällä asiakkaalle tai valmentajalle aiheutuvia kuntosali- tai muita tilavuokrakuluja. Kaikki liikuntaetuudet hyödynnettävissä maksuvälineinä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.


Treeni – 540€/960€ – Treenirytmi kuntoon kiireiselle!

Erityisen suosittu paketti kiireisten naisten parissa, jotka kaipaavat ohjattua säännöllistä treeniä, muttei välttämättä itsenäisesti saa sitä aikaiseksi, vaikkapa vaativan työn ja kiireisen elämäntilanteen vuoksi. Tämän paketin idean voisi kiteyttää näin: Kalenteroi oman treenin aika, saavu paikalle, pidä hauskaa hyvän treenin merkeissä ja taas mennään! Valmentaja suunnittelee treenit fiiliksen ja tarpeiden mukaan sopivaksi!

Joskus tarve voi olla jarruttaa tahtia ja tehdä enemmän hermoston ja mielen rauhoittamiseen sekä kehonhuoltoon painottuvaa treeniä, ja toisena päivänä taas päästellä höyryjä kunnolla. Säännöllisten tapaamisten aikana päästään myös mukavasti tutustumaan toisiimme, ja saat tarvittaessa tukea arkeen ja stressinhallintaan myös psyykkisen valmennuksen kautta.

Joka tapauksessa nousujohteisuus ja edistyminen on punaisena lankana mukana koko ajan. Ensimmäisellä tapaamisella tehdään alkutestaus; selvitetään kehon toimintakykyä, jonka avulla nähdään lähtötaso yhteisille treeneille. Myös Firstbeat hyvinvointianalyysiä suositellaan alkuun stressin ja palautumisen tasapainon sekä unen laadun ja määrän sekä liikunnan terveysvaikutusten selvittämiseksi. 

  • 12 x 60min, tapaamiset kerran viikossa (3kk jaksoissa) – 960€
  • 6 x 60min, tapaamiset joka toinen viikko (3kk jaksoissa) – 540€
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi +150€
  • lisämaksusta erilaiset kotitreeni-, kuntosali- ja juoksuohjelmat

Helin kanssa on taivallettu Treeni-valmennuksen puitteissa yhteistä polkua jo 2019 alusta asti. Tutustu Helin asiakastarinaan täältä.


ElämäsiKuntoon – 1430€ tai 239€/kk 

-> Huom. valmennus uudistuu ja muuttuu pienryhmävalmennukseksi (6hlö) 2023 alusta! Silloin kk-hintakin toki paljon pienempi! Mikäli kiinnostut, niin voit ilmaista jo ennakkoon mielenkiinnostasi: fitstop.alruusunen@gmail.com. Tarkempaa infoa sisällöstä, ja siitä miten paikkoja ryhmään haetaan, tulee marras-joulukuulla!

Sinulle, joka janoat elintapoihisi muutosta, muttet ole siihen syystä tai toisesta yksin pystynyt tai jaksanut ryhtyä. Koet, että tarvitset avuksi jonkun, joka auttaa pitämään kiinni suunnitelmallisuudesta ja on tukena matkan varrella koko ajan. ElämäsiKuntoon-valmenuksessa löydetään työkalut elintapojen pysyviin muutoksiin, uusia ja parempia rutiineja rauhassa luoden sekä psyykkisiä taitoja vahvistaen, joka onkin kaiken pysyvän muutoksen perusta. Valmennus suunnitellaan pitkäjänteisesti sinun elämäntilanteeseen ja aikatauluihisi sopivaksi.

  • Firstbeat hyvinvointianalyysi
  • Kuntotestit tavoitteiden ja tarpeiden mukaan
  • Henkilökohtainen treeniohjelma 6kk ajalle päivityksineen
  • 16 tapaamista 6kk aikana (á 60min). Tapaamisissa edetään treenin, ravitsemusohjauksen ja psyykkisen valmennuksen merkeissä kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.
  • Tuki ja seuranta

Satun asiakaspalaute.
Eijan asiakaspalaute.
Riikan asiakaspalaute. 


Lue lisää psyykkisen valmennuksen periaatteista linkin takaa.


Eikö haluamaasi palvelua tai valmennusta löytynyt? Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista -> fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


IMG_2891

IMG_2969