Personal Training

Yksilövalmennukset suunnitellaan asiakkaan taustatiedot, resurssit ja kokonaisuus tarkasti huomioiden. Alkukartoitustapaaminen, kasvotusten tai puhelimitse, on ilmainen, eikä sido vielä mihinkään. Valmennuksen tapaamispaikat sovitaan erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmennuksen aikana tukenasi on helppokäyttöinen ja monipuolinen Syke-sovellus. Sen avulla pääset käsiksi treeniohjelmiisi ja treenipäiväkalenteriisi missä ja milloin tahansa. Ohjelmiston monipuolisia seurantaominaisuuksia voi kukin hyödyntää niin paljon kuin haluaa tai niitä voi olla hyödyntämättä ollenkaan. Tutustu Sykkeeseen

Yksilövalmennuksia saatavilla myös etävalmennuksena. Juoksuvalmennuksina löytyy myös suositut ja monipuoliset alkeis-, ja jatkovalmennukset digi/verkkovalmennuksina, joissa valmennusalustana Syke-sovellus.

Hinnat sis. alv 24%. Hinnat eivät sisällä asiakkaalle tai valmentajalle aiheutuvia kuntosali- tai muita tilavuokrakuluja. Kaikki liikuntaetuudet hyödynnettävissä maksuvälineinä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.


ElämäsiKuntoon – 1430€ tai 239€/kk – Suosikkipaketti!

Sinulle, joka janoat elintapoihisi muutosta, muttet ole siihen syystä tai toisesta yksin pystynyt tai jaksanut ryhtyä. Koet, että tarvitset avuksi jonkun, joka auttaa pitämään kiinni suunnitelmallisuudesta ja on tukena matkan varrella koko ajan. Tässä remontissa löydetään työkalut elintapojen pysyviin muutoksiin, uusia ja parempia rutiineja rauhassa luoden sekä psyykkisiä taitoja vahvistaen, joka onkin kaiken pysyvän muutoksen perusta. Valmennus suunnitellaan pitkäjänteisesti sinun elämäntilanteeseen ja aikatauluihisi sopivaksi, kokonaisuus tarkasti huomioiden.

 • Firstbeat hyvinvointianalyysi
 • Kehon toimintakunnon testit tavoitteiden ja tarpeiden mukaan
 • Henkilökohtainen treeniohjelma 6kk ajalle päivityksineen
 • 16 tapaamista 6kk aikana (60min), joissa treeniä, ravitsemusohjausta ja psyykkistä valmennusta asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan
 • valmennuksen aikana mahdollisuus myös kehonkoostumusmittaukseen, Tanita MC-780
 • Tuki ja seuranta

Satun asiakaspalaute.
Eijan asiakaspalaute.
Riikan asiakaspalaute. 


Lue lisää psyykkisen valmennuksen periaatteista linkin takaa.


Treeni – 655€ tai 219€/kk

Tämä paketti soveltuu aktiiviliikkujalle tai urheilijalle, jonka toiveissa on saada tukea ja seurantaa harjoitteluun sekä oman lajin ja harrastuneisuuden tueksi rakennettu treeni- ja hyvinvointiohjelma. Et välttämättä tarvitse motivaation ylläpitoon niin paljon tukea, mutta haluat säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa sekä tukea ja seurantaa omaan harjoitteluun. Tämä on joustava valmennus ja mikäli tsekkauksen tarvetta tulee myös ravitsemukseen, mentaali- ja palautumisasioihin, otetaan nekin huomioon ilman muuta.

Tämä paketti toimii myös erinomaisesti ElämäsiKuntoon -paketin jatkovalmennuksena.

 • Alkutestaus tavoitteiden mukaan
 • Henkilökohtainen treeniohjelma 3kk ajalle
 • 6 tapaamista 3kk aikana (60min), tapaamisten aiheet yksilöllisten tarpeiden mukaan.
 • Tuki ja seuranta
 • Mahdollisuus solmia suoraan myös 6kk sopimus, jolloin hinta 199€/kk.
 • Firstbeat hyvinvointianalyysi +150€

Helin kanssa on taivallettu Treeni-valmennuksen puitteissa yhteistä polkua jo 2019 alusta asti. Tutustu Helin asiakastarinaan täältä.


Eikö haluamaasi palvelua tai valmennusta löytynyt? Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista -> fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


“Syke on markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen valmennukseen ja harjoitteluun. Se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten valmentaja tai treenaaja.” https://syketribe.fi/