Personal Training

Yksilövalmennukset suunnitellaan asiakkaan taustatiedot, resurssit ja kokonaisuus tarkasti huomioiden. Alkukartoitustapaaminen on ilmainen, eikä sido vielä mihinkään. Valmennuksen tapaamispaikat sovitaan erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmennuksen aikana tukenasi on helppokäyttöinen ja monipuolinen Syke-sovellus. Sen avulla pääset käsiksi treeniohjelmiisi ja treenipäiväkalenteriisi missä ja milloin tahansa. Ohjelmiston monipuolisia seurantaominaisuuksia voi kukin hyödyntää niin paljon kuin haluaa tai niitä voi olla hyödyntämättä ollenkaan. Tutustu Sykkeeseen

UUTTA! Digi/verkkovalmennukset  oman treenin tueksi. Saatavilla mm. alkeis- ja jatko 8 viikon juoksuvalmennukset Syke-sovelluksen kautta toteutettavina valmennuksina.

Hinnat sis. alv 24%. Hinnat eivät sisällä asiakkaalle tai valmentajalle aiheutuvia kuntosali- tai muita tilavuokrakuluja. Liikuntaetuuksista hyödynnettävissä TYKY, Smartum, Edenred/Virike, Eazybreak sekä ePassi -etuvälineet. Hinnat voimassa toistaiseksi.


ElämäsiKuntoon – 1400€ tai 234€/kk – Suosikkipaketti!

Sinulle, joka janoat elintapoihisi muutosta, muttet ole siihen syystä tai toisesta yksin pystynyt tai jaksanut ryhtyä. Koet, että tarvitset avuksi jonkun, joka auttaa pitämään kiinni suunnitelmallisuudesta ja on tukena matkan varrella koko ajan. Tässä remontissa löydetään työkalut elintapojen pysyviin muutoksiin, uusia ja parempia rutiineja rauhassa luoden ja myös psyykkisiä taitoja vahvistaen. Valmennus suunnitellaan pitkäjänteisesti sinun elämäntilanteeseen ja aikatauluihisi sopivaksi, kokonaisuus tarkasti huomioiden.

 • Firstbeat hyvinvointianalyysi
 • Kuntotestit tavoitteiden ja tarpeiden mukaan räätälöitynä
 • Henkilökohtainen treeniohjelma 6kk ajalle
 • 16 tapaamista 6kk aikana (60min), joissa treeniä, ravitsemusohjausta ja psyykkistä valmennusta asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan
 • 2 kehonkoostumusmittausta, Tanita MC-780 tai vaihtoehtoisesti 1×60′ lisätapaaminen.
 • Tuki ja seuranta valmennuksen ajan

Eijan kanssa taivallettiin yhdessä ElämäsiKuntoon-valmennuksen merkeissä alkuvuosi 2020. Pääset lukemaan hänen asiakaspalautteen täältä.


Lue lisää psyykkisen valmennuksen periaatteista linkin takaa. Jos olet vielä harkintavaiheessa, etkä oikein tiedä miten sinun pitäisi oma muutospolkusi aloittaa, niin tutustu myös Ratkaiseva Askel -valmennukseeni, joka löytyy saman linkin takaa. Erinomainen startti elintapamuuttujalle -> Psyykkinen valmennus


Treeni – 630€ tai 210€/kk

Tämä paketti soveltuu aktiiviliikkujalle tai urheilijalle, jonka toiveissa on saada tukea ja seurantaa harjoitteluun sekä oman lajin ja harrastuneisuuden tueksi rakennettu treeni- ja hyvinvointiohjelma. Et välttämättä tarvitse motivaation ylläpitoon niin paljon tukea, mutta haluat säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa sekä tukea ja seurantaa omaan harjoitteluun. Tämä on joustava valmennus ja mikäli tsekkauksen tarvetta tulee myös ravitsemukseen, mentaali- ja palautumisasioihin, otetaan nekin huomioon ilman muuta.

Tämä paketti toimii myös erinomaisesti ElämäsiKuntoon -paketin jatkovalmennuksena.

 • Kuntotestaus tavoitteiden mukaan
 • Henkilökohtainen treeniohjelma 3kk ajalle
 • 6 tapaamista 3kk aikana (60min), tapaamisten aiheet yksilöllisten tarpeiden mukaan. Mahdollisuus solmia suoraan myös 6kk sopimus, jolloin hinta 199€/kk.
 • Tuki ja seuranta
 • Firstbeat hyvinvointianalyysi +150€

Helin kanssa on taivallettu Treeni-valmennuksen puitteissa yhteistä polkua jo 2019 vuoden alusta asti. Tutustu Helin asiakastarinaan täältä.


Eikö haluamaasi palvelua löytynyt? Juoksuohjelmat, liikkuvuus- ja kehonhuolto-ohjelmat, etävalmennukset sekä yksityisryhmävalmennukset ja -ohjelmat jne. mahdollista räätälöidä erikseen. 

Ota yhteyttä -> fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


“Syke on markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen valmennukseen ja harjoitteluun. Se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten valmentaja tai treenaaja.” https://syketribe.fi/