Hyvinvointiloma

Treeniloma Kroatiassa 2.-7.10.2018

Jo muutaman vuoden ajan on ajatuksissani elänyt haave oman hyvinvointi/sporttiloman järjestämisestä ulkomailla. Nyt tämä unelma on toteutumassa ja järjestän tällaisen loman lokakuussa 2018 yhdessä kahden upean kollegani kanssa, Maaret Vuorion ja Taru Uusitalon.

Pitkän pohdinnan jälkeen, loman kohteeksi valikoitui ihana Kroatian Sibenik. Sibenik sijaitsee keskisessä Dalmatiassa kauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Kauniit kivitalot, kapeat kujat ja historialliset rakennukset luovat tälle kaupungille ainutlaatuisen tunnelman. Sibenikissä on runsaasti kahviloita, suuri tori kaupungin keskustassa sekä lukuisia ravintoloita illanviettoja varten, ostosmahdollisuuksia unohtamatta.

Lomalla majoitumme Solaris Resortin ylelliseen ja juuri remontoituun 4 tähden hotelli Jakoviin. Hotelli sijaitsee rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, suihku/wc, tv, minibaari ja ranskalainen parveke. Solaris Resort on kaunis lomakohde n. 6km Sibenikin keskustasta. Se on lomakeidas, joka tarjoaa kauniit puitteet rentouttavaan lomaan, hyvät uimarannat, uima-altaat, kylpyläosaston, perinnekylän ravintoloineen sekä paljon muuta. Solaris
Resortista kulkee linja-auto Sibenikin keskustaan tasaisin väliajoin, joten myös tutustuminen kaupunkiin on kätevästi toteutettavissa.

Lomalla on joka päivä tarjolla monipuolista liikuntaa, josta voit valita mieleisesi vaihtoehdot. Luvassa on treeniä aina pilateksesta, joogasta ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, patikointi ja- juoksuvaihtoehtoja unohtamatta. Päivittäin tarjonnassa useita vaihtoehtoja, joten voit valita juuri sinulle sopivat tunnit. Liikkua voi toki halutessaan myös omatoimisesti. Lomalla tarjotaan myös informatiivista tietoa liittyen hyvinvointiin, ravitsemukseen, lepoon ja ennaltaehkäisevään tuki- ja liikuntaelimistön huoltoon. Kohteessa on mahdollisuus varata lisämaksusta myös henkilökohtaista aikaa personal trainerin kanssa.

Iltaisin, ihanan ja energisen päivän päätteeksi, kokoonnumme yhteen nauttimaan ja rentoutumaan maittavan illallisen merkeissä. Lomalla on myös mahdollisuus pyöräilyyn, melontaan, tennikseen sekä omatoimiseen ostosreissuun.

Matkan hinta on 949 € / hlö. Hinta sisältää suorat lennot Helsingistä (meno tiistai-iltana, paluu sunnuntaina päivällä), majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, lentokenttäkuljetukset kohteessa (kesto 1h/suunta), runsaan ja monipuolisen aamiaisen, illallisbuffetin ilman ruokajuomia sekä vähintään 3 tuntia ohjattua liikuntaa päivässä. Yhden hengen huone lisämaksusta 119 € / hlö. Kaiken kaikkiaan treenaamme yhdessä kokonaiset neljä päivää.

Paikan pääsee varaamaan TÄÄLTÄ. Ilmoittaudu viim. 29.7.2018. Peruutusehdot: 121 – 65vrk ennen lähtöä peritään 100€ peruutuskuluina, 64-34vrk ennen 200€, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua peritään 50% matkan hinnasta, alle 21vrk 100% matkan hinnasta. Lasku tulee 3 erässä, ennakko 250€ laskutetaan heinä-elokuun taitteessa ja loppulaskut noin 6 ja 3 vkoa ennen matkan alkua. Vasta varausmaksun suoritettuasi olet varannut paikkasi. Tarkempi aikataulu lomasta toimitetaan varausmaksun jälkeen tai pyydettäessä jo aiemmin.

Jos olet unelmoinut lomasta, jossa saat aikaa itsellesi ja voit keskittyä Sinun hyvinvointiisi, tässä on ihana mahdollisuus toteuttaa se. Carpe diem!