Kotitreenipaketti

Treenaa kotona – monipuolisesti, tehokkaasti ja fiksusti!

Hinta 29,90€

Tämä neljän viikon kotitreenipaketti on koottu monipuoliseksi valmennukseksi, jota voit toteuttaa missä vain – kotona, ulkona tai vaikkapa matkoilla ollessasi. Ohjelmat kulkee aina mukanasi kätevän sovelluksen avulla.

Valmennus innostaa treenaamaan, sillä mukana on opastusta myös järkevän tavoitteen asettamiseksi – tee treenistä omannäköisesi ja omaa kuntotasoasi arvostava! Kehity nousujohteisesti! Mukana on myös monipuolisia treenivinkkejä hyvän kunnon ylläpitämiseksi ja pääsetpä bonuksena tekemään helpot kuntotestitkin, jos niin haluat. Valmennus starttaa ostotapahtumaa seuraavana maanantaina.

Mitä valmennus sisältää?

 • 4 tehokasta ja nopeaa treeniohjelmaa – Treenaa säännöllisesti ja huomaa vaikutukset kehossasi!
 • Muistutukset treeneistä 4x viikossa – Tai ohjelmoi omaan aikatauluusi sopivaksi!
 • Treeni- ja hyvinvointivinkkejä!
 • Tavoitteen asettaminen sekä viikkoraportointi – Oman tekemisen tueksi ja motivaattoriksi!
 • Bonuksena kuntotestimahdollisuus
 • Ohjelmat käytössäsi vielä 1kk valmennuksen päättymisen jälkeen
 • Valmennuksen alustana monipuolinen Syke-sovellus

Ohjelmat

TERVETULOA VALMENNUKSEEN (7)

Kehon toimintakykyä, symmetrisuutta ja joustavuutta kehittävä ohjelma, joka jokaisen treeniohjelmasta tulisi löytyä. Huoltaa ja rentouttaa!

11

Sykettä ylös ja hiki pintaan. HIIT-tyyppinen hauska treeni, sinä päätät tahdin. Sydämesi kiittää!

9

Tämä treeni menee pakaroille ja reisille, tehokas alakroppatreeni. Säätele tehot itse, tunne polte. Nauti!

10

Kaiken liikkeen ja ryhdin sekä hyvinvoivan selän perusta on vahva keskivartalon lihaksisto. Tässä treenissä pääset vahvistamaan juuri sitä, yläkroppaa unohtamatta!

Treeniohjelmat on koostettu Sykkeen monipuolista liikepankkia hyödyntäen ja valmennus on siis käytettävissä Syke-sovelluksen kautta. Mukana on tehokkaita, mutta silti perusidealtaan yksinkertaisia liikkeitä, jotta aika ei kulu liikkeiden ihmettelyyn ja turhautumiseen, vaan pystyt tutustumisen jälkeen keskittymään vain nauttimaan treenistä. Osassa treeneistä on mahdollisuus hyödyntää myös lisävastuksia lisätehoja tuomaan (käsipainot, kahvakuula sekä kuminauha).

Kiinnostuituko?

Osta oma treenipakettisi samantien! Verkkokauppaan

Ja hei kuule, muistathan, että hauskat tavoitteet motivoivat ja tekevät treenaamisesta kauaskantoista. Aluksi tavoitteena voi olla tutustua ja tehdä vaikkapa 1-3 treeniä viikossa ja oppia. Sitten viikko viikolta, voit ottaa tavoitteeksi lisätä kestoa tai tehoa treeneihisi. Nousujohteisuus on hyvä muistaa ja palautuminen, sillä levon ja palalutumisen aikana kehityt!

Matkan jatkuessa voit hypätä mukaan vaikkapa GO Juoksukoulun pariin. Vaihtoehtoina GO 5km – Fiksu startti sekä GO 10km – Next level -valmennukset. Go Juoksukoulut. Muodosta itsellesi itsesi näköinen ja sinulle merkityksellisyyttä luova hyvinvoinnin ja treenin polku.

Pääasia, että nautit matkasta ja pidät hauskaa treenin parissa!


Osta verkkokaupastani tai hanki lomakkeen kautta.

Lomakkeen kautta tilatessa, toimi näin:

 1. Täytä tilauslomake -> lähetä.
 2. Saat lomakkeen tiedot yhteenvetona sähköpostiisi, josta näet maksutiedot.
 3. Vahvista tilaus suorittamalla maksu (viim. 2 vrk:n sisällä tilauksesta).
 4. Maksusuorituksen saavuttua, saat Syke-kutsulinkin sähköpostiisi.
 5. Rekisteröidy heti. Rekisteröityminen tehtävä viim. sunnuntaina, jotta startti on maanantaina.
 6. Lataa Syke-sovellus puhelimeesi.

Jos olet jo Sykkeen käyttäjä, kirjaa tilauslomakkeeseen se sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Syke-käyttäjäksi. Täten saat automaattisesti kutsun valmennukseen. Muista hyväksyä kutsu samantien, jotta valmennus aktivoituu heti seuraavana maanantaina.