Kotitreenipaketti

Kotitreenipaketti neljäksi viikoksi -valmennus

Mitä jos kaikki liikuntapaikat on suljettu ja silti haluaisit kovasti pitää omasta treenirytmistäsi kiinni, muttet tiedä miten toteuttaa kotitreeniä järkevästi tai et yksinkertaisesti saa aikaiseksi aloittaa. Tai kaipaatko muuten vain hyvin suunniteltuja, helppoja ja tehokkaita kotitreeniohjelmia, joita voit toteuttaa missä ja milloin vain?

Tämä Kotitreenipaketti auttaa pitämään treenirytmiä arjessa yllä. Saat neljän viikon ajan neljä kertaa viikossa muistutuksia treeneistä ja vinkkejä treenaamiseen liittyen.  Rutiinia, ryhtiä ja rytmiä treeniin – ja vieläpä edullisesti!

Kätevän Syke-sovelluksen avulla pääset suoraan käsiksi harjoituksiin. Treenit saat myös tallennettua Sykkeen treenipäiväkirjaasi, josta voit seurata edistymistäsi, joka motivoi entisestään jatkamaan! Helppoa, nopeaa ja nykyaikaista treenaamista, helppokäyttöisen, selkeän valmennussovelluksen avulla.


Tarjoushinta 29€, voimassa 31.5.2020 asti (norm. 39€) 

Mitä Kotitreenipaketti sisältää?

 • 3 treeniohjelmaa – liikkuvuus- & kehonhuoltotreeni, coretreeni ja kuntopiiri
 • Syke-sovellus on markkinoiden tehokkain treenisovellus, jonka avulla pääset tekemään treenit kätevästi missä vain. -> tutustu tarkemmin Syke
 • Muistutukset treeneistä 4x viikossa tai voit suorittaa treenejä vapaasti oman aikataulusi mukaisesti
 • Jokaviikkoinen fiiliskysely 
 • Treeniohjelmat käytössäsi vielä 1kk ajan valmennuksen päättymisen jälkeen

Kun noudatat tätä ohjelmaa neljän viikon ajan, lupaan, että huomaat muutoksia kehossasi! Saat vahvistettua keskivartalon syviä lihaksia, saat lisää liikkuvuutta ja vahvistat lihaskuntoasi.

Treeniohjelmat on koostettu Sykkeen monipuolista liikepankkia hyödyntäen. Mukana on tehokkaita, mutta silti perusidealtaan yksinkertaisia liikkeitä, jotta aika ei kulu liikkeiden ihmettelyyn ja turhautumiseen, vaan pystyt tutustumisen jälkeen keskittymään vain nauttimaan treenistä. Mitään välineitä et tarvitse, jumppa-alusta tai matto riittää.

 • Liikkuvuus/kehonhuolto = kehon toimintakykyä, symmetrisuutta ja joustavuutta kehittävä ohjelma, joka jokaisen treeniohjelmasta tulisi löytyä.
 • Core/keskivartalotreeni = yksinkertaisesti kaiken treenin perusta on hyvä keskivartalon lihaksisto. Selän hyvinvoinnin, ryhdin, tasapainon ja yksinkertaisesti kaiken liikkeen perusta.
 • Kotikuntopiiri = lihaskuntoa monipuolisesti ja sykettä ylös.

Innostuitko? Neljän viikon Kotitreenipaketin uusi startti aina joka maanantai. Tilaa se samantien tästä: tilauslomake .

Maksuvälineinä käyvät: tilisiirto, MobilePay (0443300966) sekä mobiilimaksuina Smartum, Edenred ja ePassi. Tai maksa Paypalin kautta tästä:

Kotitreenipaketti neljäksi viikoksi

€29.00

FitStop Rekisteriseloste


Toimi näin:

 1. Täytä tilauslomake -> lähetä.
 2. Saat lomakkeen tiedot yhteenvetona sähköpostiisi, josta näet maksutiedot.
 3. Vahvista tilaus suorittamalla maksu (viim. 2 vrk:n sisällä tilauksesta).
 4. Maksusuorituksen saavuttua, saat Syke-kutsulinkin sähköpostiisi.
 5. Rekisteröidy heti. Rekisteröityminen tehtävä viim. sunnuntaina, jotta startti on maanantaina.
 6. Lataa Syke-sovellus puhelimeesi.

Jos olet jo Sykkeen käyttäjä, kirjaa tilauslomakkeeseen se sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Syke-käyttäjäksi. Täten saat automaattisesti kutsun valmennukseen. Muista hyväksyä kutsu samantien, jotta valmennus aktivoituu heti seuraavana maanantaina.

Osta oma Kotitreenipakettisi heti täältä: tilauslomake

18342103_10211900056870758_7792474811379249208_n

TERVETULOA VALMENNUKSEEN (7)

TERVETULOA VALMENNUKSEEN (8)

TERVETULOA VALMENNUKSEEN (9)

21728423_10213055333791959_8079825406413786870_n