Kroatian treeniloma

Ajankohta 5.-11.6.2019, hinta 1199€. Matkan hinta sisältää suorat lennot Helsingistä Splitiin, majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, lentokenttäkuljetukset kohteessa (kesto 1h/suunta), runsaan ja monipuolisen aamiaisen, illallisbuffetin ilman ruokajuomia sekä ohjattua liikuntaa vähintään 3h/päivä, paitsi 11.6. 1h. Yhden hengen huonelisä 179€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset 7.2.2019 mennessä.

Kroatia on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista, sen puhdas ja kaunis luonto houkuttelevat nauttimaan luonnon tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista. Kesäkuu on Adrianmeren rannalla lämmin, lämpötilat nousevat lähelle 30 astetta ja merivesikin on jo lämmintä. Matkan aikana majoitutaan Amadria Parkissa, hotelli Jakovissa, joka on ylellinen neljän tähden täysin remontoitu hotelli Sibenikissä. Meren läheisyys ja hyvät puitteet treenilomalle takaavat onnistuneen ja rentouttavan lomaelämyksen. Sibenikin kaupungista voit lukea lisää esimerkiksi täältä

Tälle hyvän mielen lomalle lähteäksesi et tarvitse huippukuntoa. Olemme huomioineet eri tasoiset liikkujat ja vaihtoehtoja riittää varmasti jokaiselle.

Loman treeniohjelma on koottu monipuolisesta kokonaisuudesta. Pääset nauttimaan niin kehoa ja mieltä hellivistä harjoituksista kuin myös haastavimmista, sykettä nostavista lihaskunto- ja mm. tabatatreeneistä. Hyödynnämme ilman muuta myös kaunista luontoa ja ympäristöä. Päivittäin tarjonnassa useita vaihtoehtoja, joista valita omaan fiilikseen sopivat tunnit. Lisämaksusta voit varata myös henkilökohtaista aikaa personal trainerin kanssa. Iltaisin, ihanan ja energisen päivän päätteeksi, kokoonnumme nauttimaan ja rentoutumaan maittavan illallisen merkeissä.

Lomalla on mahdollisuus myös pyöräilyyn, melontaan, tennikseen tai vaikka omatoimiseen kaupunkiretkeen.

Olemme huomioineet myös perhelomaa lämpimään suunnittelevat. Halutessasi voit yhdistää perheloman tähän samaan kokonaisuuteen ja osallistua vain ohjattuihin tunteihin. Kysythän tästä vaihtoehdosta lisää.

Loma järjestetään yhteistyössä Naantalin Matkakaupan kanssa. Treeniloman ohjauksesta vastaavat hyvinvointialan voimakaksikko, Fitmehealthin Maaret Vuorio ja Fitstopin Anna-Liisa Ruusunen. Kaksikolla on aiempaa kokemusta yhteistyöstä loistavin tuloksin.

Majoittuminen:
Amadria Park Hotel Jakov
Hoteli Solaris 86, 22000, Šibenik,
Croatia

Jakov on ylellinen 4* hotelli, joka on täysin remontoitu. Ulkouima-allas.
Rauhallinen, upea sijainti meren rannalla. Huonevarustelu: ilmastointi, suihku/wc, tv, minibaari, ranskalainen parveke.

Lennot:
5.6. Helsinki 08.20 – 10.20 Split
11.6. Split 20.50 – 00.40 Helsinki (+1)

Varaa paikkasi TÄÄLTÄ. Peruutusehdot: 121-65vrk ennen lähtöä peritään 150€ peruutuskuluina, 64-34vrk ennen 250€, 34-21vrk ennen matkan alkua peritään 50% matkan hinnasta, alle 21vrk 100% matkan hinnasta. Lasku tulee 3 erässä, ennakko 250€ laskutetaan 2 viikkoa varauksen jälkeen. Loppulaskut noin 40vrk ja 14vrk ennen matkan alkua. Laskutuskulut 10€/varaus. Vasta ennakkomaksun suoritettuasi olet varannut paikkasi. Rajoitettu määrä paikkoja. Huomioithan, että matka ei sisällä mitään vakuutuksia. Suosittelemme vähintään matkavakuutuksen ottamista.