Loppuelämäsi kuntoon

– Työkaluja pysyvään elämäntapamuutokseen

Pohditko usein, että haluaisit muutosta elämääsi? Aloitatko liikunnan aina ensi maanantaina tai ensi kuussa? Oletko kyllästynyt ainaiseen alusta aloittamiseen?

Tämän pienryhmävalmennuksen jälkeen ymmärrät lopettaa joka maanantaisen uuden elämän ja elää itseäsi arvostavaa elämää ympäri vuoden. Tämä valmennus pysähdyttää, oivalluttaa ja varoitus, se saattaa myös innostaa! Ja mikä tärkeintä se saa sinut tarttumaan toimeen! Luodaan pohjaa pysyvälle muutokselle ja paatuneinkin sohvaperuna lähtee liikkeelle.

Saat selkeyttä, joustavuutta ja ryhtiä elämään. Opit ja oivallat, jonka kautta myös innostus ja motivaatio muutoksen tekemiseen herää. Lähdet tekemään parempia valintoja oikeista syistä ja itsesi hyväksi.

Ryhmä sopii sinulle, jos jokin seuraavista tuntuu tutulta:
  • haluaisit muutosta, muttet tiedä miten aloittaa
  • motivaatio on hukassa
  • olet kokeillut dieettejä ja/tai kuntokuureja, mutta pysyviin muutoksiin on vaikea päästä
  • toimeen tarttuminen tuntuu vaikealta tai jopa mahdottomalta
  • liikunnan aloittaminen tai säännöllisenä pitäminen on vaikeaa
  • tiedät mitä kuuluisi tehdä, muttet silti saa toimittua niin
  • koet, että koskaan ei ole oikea aika aloittaa
  • asetat aina muut etusijalle sen sijaan että priorisoisit itsesi
  • saatat sortua selittelyyn tai keksit tekosyitä liikkumisen välttämiseksi
  • päätät aloittaa uuden elämän aina maanantaina tai ensi kuussa

Ryhmä on suunnattu kaikille, joiden on vaikeaa päästä liikkeelle tai pitää yllä säännöllisistä liikuntatottumuksista. Myös painonhallinnan kanssa saattaa olla haasteita.

Jos haluat jatkaa samaa rataa kuin tähänkin asti niin helppoa, älä muuta mitään, äläkä lähde mukaan tähän valmennukseen.

Kuitenkin, jos janoat muutosta ja olet viimeinkin valmis panostamaan itseesi ja oppimaan uutta, niin lähde mukaan. Minun toive on, että tulet mukaan avoimin mielin ja lupaat itsellesi olla täysillä mukana, jolloin minä vastaavasti lupaan sinulle, että saat taatusti toimivia työkaluja, jotka auttavat sinua jatkossakin pysymään oikealla tiellä.

Tärkeää on myös tietää, että jos haet oikopolkuja, niin tämä ei tarjoa sitä. Psyykkisten taitojen ylläpito vaatii säännöllistä treeniä, ihan niin kuin mikä tahansa muukin treeni.


Mitä tämä ryhmävalmennus pitää sisällään?

Valmennus on tavoitteellista ja aktiivista. Jokaisella valmennustapaamisella on oma teemansa. Teemme aktiivisia harjoituksia, jotka pohjautuvat arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan, jonka perustana on tutkitut hyväksymis- ja omistautumisterapian periaatteet. Tässä valmennuksessa on mausteena mukana myös perinteisempää elämäntapavalmennusta hauskan yhdessäliikkumisen sekä ruokailutottumuksiin liittyvien ohjeiden merkeissä.

Tapaamisten välille mietitään yhdessä ja yksilöllisestikin kotitehtäviä/harjoituksia, joilla syventää opittuja asioita ja tehostaa omien oivallusten syntymistä.

Tärkeää on ymmärtää, että psyykkinen valmennus ei ole terapiaa, eikä asioiden vatvomista, vaan käytännön harjoituksin toteutettavaa oivalluttavaa valmennusta. Valmiita ratkaisuja ei anneta, vaan sinä itse olet keskiössä ja omien oivallusten kautta pääset oppimaan.

Lue lisää psyykkisen valmennuksen periaatteista

Harjoituksia tehdään myös paperille kirjoittamalla/hahmottelemalla. Ota mukaasi muistiinpanovälineet. Mieleinen vihko/kirja, johon voit kirjata valmennuksen jälkeenkin asioita, on hyvä vaihtoehto. Paperia ja kyniä on toki myös aina saatavilla, jos oma vihko unohtuu tai et halua mitään sellaista käyttää.

Vaikka valmennuksen tarkoitus ei ole vatvoa ja terapoida niin pienryhmä tarjoaa myös uusia näkökulmia ja vertaistukea oman muutoksesi tueksi. Jokainen saa osallistua ryhmään juuri sellaisena kuin on ja sellaisella panostuksella kuin haluaa. Ryhmän alussa sovitaan yhteiset pelisäännöt.

Loppuelämäsi kuntoon -ryhmä – 149€

 

KE klo 17:30 – 18:30/19:30
Nakkilan liikuntakeskuksen viihtyisä nuorisotila, Kuntopolku, 29250 Nakkila
29.1. / 5.2. / 12.2. / hiihtoloma / 26.2. / 4.3. / 11.3. / 18.3. / 25.3.

 

Ilmoittautumisohjeet ja maksuehdot
Sitovat ilmoittautumiset 21.1.2020 mennessä. Minimi 8 hlö, maksimi 14 hlö.
Maksu tapahtuu noin viikkoa ennen ryhmän starttia. Osallistumisen voi perua kuluitta 21.1.2020 mennessä. Sen jälkeen tulevista peruutuksista, maksuja ei palauteta.
itstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966
Noin viikkoa ennen starttia saat tarkemman infoviestin sekä lyhyen ennakkokyselyn, joka tulee palauttaa mielellään ennen ryhmän alkua.