Monday- & Porrastreenit

Mondaytreenit

Mondaytreeneistä huippustartti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tule siis sinäkin mukaan aloittamaan viikkosi treenihikoilulla ja energiatankkauksella.

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely/venyttelyt

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Joka neljäs kerta keskivartalo-, kehonhallinta- ja liikkuvuustreeniä 17.9. / 15.10. / 12.11. ja 17.12. Tuntia ei ole 26.11.2018.

Hinta 7€/krt tai 60€ Kymppikortti (voimassa 5kk). Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, ePassi, Tyky.

Porrastreenit

Porrastreenit ovat paljon muutakin kuin pelkkää hapotusta. Se on oiva treenimuoto kehittämään niin vartalon hallintaa, koordinaatiota kuin voimatasojakin, peruskestävyyttä ja hapenottokykyä unohtamatta. Porrastreenit ovat parhaimmillaan todella monipuolisia, koko kroppaa muokkaavia treenejä. Ja ennen kaikkea portaissa treenaminen on älyttömän hauskaa!

Huhti-heinäkuun 2018 Porrastreenit loppuneet. Kiitos kaikille mukana olleille. 

IMG_20170924_180312_720