Monday- & Porrastreenit

Mondaytreenit

Mondaytreeneistä huippustartti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tule siis sinäkin mukaan aloittamaan viikkosi treenihikoilulla ja energiatankkauksella.

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely/venyttelyt

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
8.4.2019 asti treenataan salissa, jonka jälkeen siirrytään kevät/kesäkaudeksi ulkotreeneihin koulun ja lähialueen ulkotilamahdollisuuksia hyödyntäen. 

Hinta 7€/krt tai 60€ Kymppikortti (voimassa 5kk). Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, ePassi, Tyky, Edenred.

Porrastreenit

Porrastreenit ovat paljon muutakin kuin pelkkää hapotusta. Se on oiva treenimuoto kehittämään niin vartalon hallintaa, koordinaatiota kuin voimatasojakin,  peruskestävyyttä ja hapenottokykyä unohtamatta. Porrastreenit ovat parhaimmillaan todella monipuolisia, koko kroppaa muokkaavia treenejä. Ja ennen kaikkea portaissa treenaminen on älyttömän hauskaa!

Vuoden 2019 Porrastreeneistä tulossa lisätietoa maaliskuun loppuun mennessä.

20180524_181746 (2).jpg

IMG_20170924_180312_720