Monday- & Porrastreenit

Mondaytreenit

Mondaytreenit on paras tapa aloittaa viikko! Tule Sinäkin mukaan aloittamaan viikkosi treenihikoilulla ja energiatankkauksella.

Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi.

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely/venyttelyt

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Huhtikuulta syyskuulle treenit ulkona Pirkkalan koulun viereisen hiekkakentän tai koulun piha-alueella. 17.9. siirrymme saliin.
Hinta 7€/krt tai 60€ Kymppikortti (voimassa 5kk).

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, ePassi, Tyky.

Porrastreenit

Porrastreenit ovat paljon muutakin kuin pelkkää hapotusta. Se on oiva treenimuoto kehittämään niin vartalon hallintaa, koordinaatiota kuin voimatasojakin, peruskestävyyttä ja hapenottokykyä unohtamatta. Porrastreenit ovat parhaimmillaan todella monipuolisia, koko kroppaa muokkaavia treenejä. Ja ennen kaikkea portaissa treenaminen on älyttömän hauskaa!

1.8.2018 päivitys:

Huhti-heinäkuun Porrastreenit loppuneet. Kiitos kaikille mukana olleille!

HOX! Syksyn 2018 aikana järjestetään satunnaisia täsmäiskuja portaille, päivämäärät ilmoitetaan Facebookissa https://www.facebook.com/fitstop.alruusunen/ja Instagramissa (ptruusunen). 

Hinta 7€/krt tai Monday-treeneissäkin käytössä oleva kymppikortti (60€) käy maksuvälineenä Porrastreeneissä.

IMG_20170924_180312_720