Valmentaja

Monipuolinen urheileminen on aina ollut intohimoni ja iän myötä myös muut hyvinvoinnin osa-alueet ovat korostuneet, kuten terveellinen ruoka, lepo ja yleensäkin tasapaino elämässä. Itselläni erilaiset selkävaivat vaivasivat nuoresta tytöstä hyvin pitkälle aikuisikään. Mutkaisen ja pitkän tien jälkeen, olen vihdoin löytänyt oikeat hoito-, huolto- ja treenimuodot ja nykyään olen paremmassa kunnossa kuin koskaan ja se on hieno tunne se!

Aiempi yli kymmenen vuoden työura hektisessä business-maailmassa on myös antanut kokemusta valtavan paineen alla työskentelemisestä ja opettanut tasapainoiseen elämänhallintaan ja itsestä huolehtimisen priorisoimiseen. Olen onnellinen, että olen voinut toteuttaa haaveeni PT-koulutuksen hankkimisesta, sillä haluan kovasti auttaa myös muita paremman hyvinvoinnin ja tavoitteiden saavuttamisessa. Jatkuva lisäkouluttautuminen tällä alalla on tärkeää ja sitä aion myös itse toteuttaa.

Vahvuuksiani ovat toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu, kehonhallinta sekä liikkuvuus- ja kehonhuoltoasiat. Myös juoksu on erittäin lähellä sydäntäni. Lisäksi olen jo vuosia ohjannut erilaisia ryhmiä, joten ohjaamiskokemustakin löytyy rutkasti. Olen kuuntelevainen, huumorintajuinen ja kannustava valmentaja, joka ottaa kokonaisuuden tarkasti huomioon.

  • Hyvinvointivalmentaja, Kuntosaliohjaaja, Personal Trainer (Trainer4You / Europe Active & APT approved)
  • Kehonhuolto / Faskia / Liikkuvuus -kursseja (Natural Bootcamp Oy, foamroller.fi)
  • Paljon erilaisia ryhmäliikunta-kursseja
  • Kielitaito
    suomi – äidinkieli
    englanti – erinomainen
    ruotsi ja saksa – kestää päivänvalon