Työhyvinvointi

Työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi. Hyvinvoiva, itsestään huolehtiva ja itseään arvostava ihminen on myös työntekijänä tehokkaampi ja aikaansaavampi. Se miten syöt, juot, nukut, liikut ja millaiset stressinhallintakeinot omaat heijastuu takuuvarmasti niin työssä- kuin arjessajaksamiseen.

Yritykset ovat heränneet panostamaan työntekijöiden hyvinvointia edistävien palveluiden ja valmennusten käyttöön, mikä on hieno asia! Se on oiva keino saada työntekijät myös arvostamaan ja sitoutumaan työnantajaansa entistä paremmin. Ja onhan tämä ilman muuta myös suuri kustannuskysymys. TULE-sairaudet sekä mielenterveysongelmat ovat suurimmat pitkiin poissaoloihin johtavat syyt. Kumpikin syy on sellainen, joihin voidaan ennaltaehkäisevällä toiminnalla vaikuttaa!

Yrityksille voidaan suunnitella työkykykartoitusmittauksia, valmennuksia, tapahtumia, luentoja ja ryhmätunteja tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Referenssit

“Olemme jo usean vuoden ajan käyttäneet FitStopin palveluita ja valmennuksia. Meillä on ollut mm. yhteisiä liikuntahetkiä, hyvinvointiluentoja ja kehonkoostumusmittauksia seurantoineen. Teetimme myös Firstbeat hyvinvointianalyysimittaukset koko henkilöstöllemme. Olemme saanet opastusta oikeanlaiseen ruokavalioon ja oman hyvinvoinnin parantamiseen. On ollut hieno huomata, että porukka on innostunut kehittämään omaa hyvinvointiaan ja nostamaan kuntoaan. Tämä tietenkin edistää myös työssäjaksamista. Tällainen projekti lisää työporukan yhteishenkeä myös hienosti.”

Kimmo Kivikko, Lammaisten Energia Oy

 

Lammaisten_energia_logo_sahkoinen_RGB_pysty