Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Mikä Firstbeat hyvinvointianalyysi on?

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on helposti arjessa toteutettava luotettava mittaus, josta saat tietoa siitä miten kehosi reagoi arjen ja työn erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykemittaus tuo esiin yksilöllisesti kuormittavia tekijöitä, kertoo miten palaudut päivän ja yön aikana sekä antaa tietoa siitä, millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on pitkäaikaisen tieteellisen kehityksen tulos. Vuosien tutkimustyön tuoman osaamisen avulla sydämen sykevälimittaus muutetaan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tiivistetysti: löydä tasapaino tekemisen ja levon välille, hallitse stressiä, palaudu ja nuku paremmin sekä liiku oikein.

Lue lisää: https://www.firstbeat.com/fi/
Katso video: Esittelyvideo

bg2

Miten firstbeat hyvinvointianalyysi tehdään?

Itse mittaus on erittäin helppo toteuttaa. Saat mittauslaitteen ja selkeät ohjeet suoraan kotiisi, pidät laitetta kiinnitettynä 3-4vrk ja palautat sen jälkeen takaisin Firstbeat Centeriin valmiiksi maksetussa palautuskuoressa. Mittauksen jälkeen, otan yhteyttä, kun raportti on valmis yhdessä läpikäytäväksi. Sovitaan palauteaika (henkkoht. tai puhelimitse) ja käydään analyysi yhdessä tarkasti läpi. Keskustelussa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja löydetään toimenpiteet hyvinvointisi kehittämiseksi. Saat raportin myös sähköpostiisi.

Mittaukset sopivat työikäisille niin yksityishenkilöille kuin yrityksille henkilöstön työkyvyn kartoittamiseksi ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Toimii myös erinomaisena lahjaideana. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin, sydämen siirto tai vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö.


Firstbeat Hyvinvointianalyysi 179€

  • 3-4vrk sykevälimittaus
  • Mittalaitteen toimitus ja palautuskuori
  • Henkilökohtainen hyvinvointianalyysiraportti sähköpostitse
  • Raportin purku- ja palautetilaisuus 30-50min (henkkoht. tai puhelimitse)
  • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin kehittämiseksi
  • lahjakortit voimassa 6kk ostopäivästä

Tämä mittaus on erinomainen tapa selvittää mikä stressaa ja mikä palauttaa. Stressi on välttämätöntä, mutta onko se tasapainossa palautumisesi kanssa? Onko oma uni laadukasta ja palauttavaa, entä millaisia vaikutuksia treenillä on? Minun kanssa hyvinvointianalyysiä läpikäydessä puhutaan aina myös ravitsemuksesta, käydään läpi sinun hyvinvointisi kokonaiskuvaa, etsitään keinot edistää palautumista, unta, stressin hallintaa, liikkumista ja niin, myös siitä ravitsemuksesta ehditään puhua. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen ja mielenkiintoinen mittaus ja analyysi.

Kiinnostaako mittaus itselle tai lahjaksi toiselle? Ota yhteys fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966 tai jätä Yhteydenottopyyntö.

Pyydä erikseen tarjous työyhteisöille – mahdollisuus myös ryhmäyhteenvetoraporttiin! 

FitStopin työkykykartoitus  – tukena yrityksenne työkykyjohtamisessa! 

Huom. Firstbeat hyvinvointianalyysiä ei ole mahdollista maksaa liikuntasetelietuuksilla.


Rekisteriseloste Firstbeat Hyvinvointianalyysin henkilötietojen käytöstä


Firstbeat-certified-provider-ikkunatarra