Energiaa ja tasapainoa elämään

Päivitetty 7.2.2023 – Ystävänpäivä lähestyy, kts. tarjous alempaa ja kysy lisätietoja.

Energiaa ja tasapainoa elämään -hyvinvointipalvelu täydentää FitStopin valmennus- ja huolenpitoideologiaa, joka korostaa ihmisen yksilöllisyyttä, elämän kokonaisuutta huomioivaa sekä tutkittuun tietoon perustuvaa lähestymistapaa. Firstbeat Life, sydämen sykevälivaihtelun seurantaan perustuva mittaus, antaa asiakkaalle valmennuksen lisäksi EKG:n tasoista piinkovaa dataa kehon fysiologisista reaktioista arjen ja työn erilaisisiin tilanteisiin.

Kiinnostaisiko sinua nähdä tarkkaa fysiologista dataa omasta palautumisen ja stressin tilasta sekä unen laadusta ja määrästä? Entä tiedätkö onko harrastamasi liikunta terveyttä edistävää, liian vähäistä vai liian kuormittavaa? Mikä on kuntotasosi? Haluaisitko löytää tasapainon tekemisen ja levon välille?

“Firstbeat-mittaus on yksi parhaimmista työkaluistani yksilö- ja yritysvalmennuksissa. Olen istunut alas satojen eri aloilta ja erilaisista elämäntilanteista tulevien ihmisten kanssa, ja saanut kuulla yhtä monta yksilöllistä tarinaa ja huolta omaan hyvinvointiin liittyen. Yksi useimmiten keskusteluissa esiin nouseva toive hieman eri tavoin ilmaistuna on: “Haluaisin enemmän energisyyden tunnetta, parempaa jaksamista arkeen. Myös voiman ja vireyden tunnetta kehoon, parempaa kuntoa. Tasapainoa elämään ja enemmän energiaa, sitä minä toivoisin.” Energiaa ja tasapainoa elämään -palvelu vastaa tähän tarpeeseen. Minun kanssa mittaustuloksia läpikäydessä, puhutaan aina hyvinvoinnista kokonaisuutena. Unen, stressin, palautumisen ja liikunnan lisäksi puhutaan aina myös ravitsemuksesta, jokaisen kohdalla keskittyen niihin aiheisiin, jotka tulosten ja keskustelun perusteella oleellisina esiin nousevat.” – Valmenta-sairaanhoitaja, Anna-Liisa Ruusunen

Mikä Firstbeat Life on?

Firstbeat Life on helposti arjessa toteutettava ja vankkaan tieteelliseen tutkimukseen perustuva mittaus. Saat tietoa siitä, miten kehosi reagoi arjen ja työn erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykemittaus tuo esiin yksilöllisesti kuormittavia tekijöitä, kertoo miten palaudut päivän ja yön aikana sekä antaa tietoa siitä, millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on. Myös kuntotason kartoitus ja seuranta on mahdollista. Firstbeat Life -palvelun Bodyguard 3 -mittalaitteen tarkkuus, myös liikunnan (esim. kävely tai juoksu) aikana, on todettu olevan verrattavissa kliinisen EKG:n tarkkuuteen. Lue lisää: FAQ

Firstbeat Life on pitkäaikaisen tieteellisen kehityksen tulos, jossa sydämen sykevälimittaus muutetaan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi.

Firstbeat-Life-App-Device

Mikä Energiaa ja tasapainoa elämään -palvelu on?

Tämä palvelukokonaisuus auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan hyvinvoinnin ja työkyvyn riskejä ja auttaa jaksamaan arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista.

Saat tarkkaa dataa omien tuntemusten tueksi. Enää ei siis tarvitse arvailla palaudutko vai etkö, nukutko riittävästi, onko unesi palauttavaa jne. Mikä arjen ja työn tekijä vaikuttaa mihinkin ja miten.

Säännölliseen käyttöön tarkoitettu palvelu koostuu henkilökohtaisesta mittalaitteesta, mittausta reaaliajassa ja tuloksia ymmärrettävällä tavalla havainnollistavasta mobiilisovelluksesta sekä valmentaja-sairaanhoitajan kanssa käydystä valmennuskeskustelusta sekä tuesta koko palvelun ajan. Saat siis ammattilaisen tueksi niin tulosten tulkintaan kuin konkreettisten hyvinvointiisi liittyvien kehitystoimenpiteiden löytämiseen ja toteuttamiseen.

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille, hallitse stressiä, palaudu ja nuku paremmin sekä liiku terveyttäsi edistävällä tavalla.

Kenelle mittaus sopii?

Mittaus sopii työikäisille, niin yksityishenkilöille kuin yritysten tiimeille ja henkilöstölle työkyvyn kartoittamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Kattava raportointi saatavilla. Toimii myös erinomaisena lahjaideana. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin, sydämen siirto tai vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. 

Lue lisää Firstbeatin sivuilta ja Kysymyksiä ja vastauksia -osiosta

Myös vaikuttava ja arvostettu lahja. Hanki läheiselle tai vaikkapa työntekijälle merkkivuoden kunniaksi, joululahjaksi jne.


Energiaa ja tasapainoa elämään 3kk 329€

 • Firstbeat mittalaite + elektrodipussi
 • Mittauslisenssi 3kk ajalle
 • Monipuolisesti hyvinvointiasi tukeva mobiilisovellus
 • 45min tulosvalmennuskeskustelu valmentajan kanssa toimenpidesuosituksineen (Teams tms.)
 • Rajaton määrä jatkomittauksia
 • Valmentaja tuki ja palaute jatkomittauksista
 • mahdollisuus jatkaa suoraan jatkopalveluun

Ystävänpäivätarjous!

2-4 henkilön ryhmille oma 3kk:n Energiaa ja tasapainoa valmennuskokonaisuus, sisältää myös yhteistreenin! Hinta vain 199€/hlö ja tosiaan bonuksena yhteistreeni. Kysy lisää: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966. Tarjous voimassa 14.2.2023 asti.

Pysy kunnossa -jatkopalvelu
1kk, 3kk tai 6kk jaksoissa – 49€/kk

 • Lisenssi mittauksiin 1-6kk jaksoissa
 • Mobiilisovellus
 • Lisäelektrodit tilattavissa kätevästi sovelluksen kautta
 • Rajaton määrä mittauksia
 • Valmentajan tuki ja palaute mittauksista, suositus mitata min. 1-2kk välein
 • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin kehittämiseksi
 • Lisämaksusta tarpeiden mukaan lisävalmennuskeskustelu valmentajan kanssa (Teams tms.)

Tilaukset ja lisätiedot: fitstop.alruusunen@gmail.com / p. 0443300966. Rekisteriseloste Firstbeat Life -hyvinvointipalvelun henkilötietojen käytöstä.

Miten hyvinvointipalvelu etenee?

Itse mittaus on erittäin helppo toteuttaa. Saat mittalaitteen suoraan kotiisi ja sovellus ohjaa askel askeleelta käyttöönotossa. Ensimmäinen mittaus on kestoltaan 3vrk, joka luo pohjatiedot sinun fysiologisesta hyvinvoinnin tilasta. Sen jälkeen voit tehdä jatkomittauksia 1-5vrk kerrallaan, ihan miten ja millaisia ajanjaksoja itse haluat mitata. Mobiilisovelluksen avulla pidät mittauspäiväkirjaa, jonka avulla voidaan tuloksia tulkitessa yhdistää arjen ja työn tapahtumat kehon reaktioihin.

Yleensä arjen ja työn tekijät, joita mittauksista kiinnostaa nähdä, ovat esimerkiksi vuorotyö, juhlat, työmatkat, kuormittavat ajanjaksot, perus arki, alkoholin vaikutus palautumiseen, harrastukset, tietyt treenit jne. Mikäli haluat tehdä myös kuntotason kartoituksen, tulee mittauksen aikana tehdä yksi 30min tasavauhtinen tasaisella alustalla tehty kävelylenkki, puhumatta ja muuhun treenin yhdistämättä. Jatkomittausten yhteydessä voit seurata miten kuntosi kehittyy. Lue lisää: Firstbeat Kuntotaso-ominaisuus

Ensimmäisen mittauksen jälkeen tulosvalmennuskeskustelussa käydään analyysi tarkasti yhdessä läpi. Kartoitetaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja löydetään toimenpiteet hyvinvointisi kehittämiseksi. Jatkomittausten osalta lähetän sinulle palautteen sopimallamme tavalla ja voit aina kysyä tukea, mikäli jokin asia mietityttää.

Tulosten tulkinnan kanssa ei siis tarvitse olla yksin!


Miksi hankkia Energiaa ja tasapainoa elämään -hyvinvointipalvelu?

Tämän hyvinvointipalvelu on erinomainen tapa selvittää, mikä omassa arjessa stressaa ja ennen kaikkea, mikä palauttaa! Stressi on myös välttämätöntä. Se kertoo meidän hermostollisesta aktiivisuudesta, mutta onko se tasapainossa palautumisesi kanssa? Ja onko oma uni laadukasta ja riittävää palautumiseksi? Entä millaisia vaikutuksia treenillä on? Minun kanssa tuloksia läpikäydessä puhutaan aina myös ravitsemuksesta, käydään läpi sinun hyvinvointisi kokonaiskuvaa, etsitään keinot edistää palautumista, unta, stressin hallintaa ja liikkumista. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen, mielenkiintoinen  ja hyödyllinen mittaus ja analyysi. 

Kyseessä myös vaikuttava ja arvostettu lahja. Laitetoimitukset onnistuu mihin vain Suomessa ja myös ulkomaille, jolloin postikulut lisätään. Palvelu toimii 100% etäpalveluna.

Tilaukset: fitstop.alruusunen@gmail.com / p. 0443300966.


Firstbeat Life  – tukena yrityksenne työkykyjohtamisessa!

Kiinnostaako mittaus tiiminne / yrityksenne henkilöstön työhyvinvointistrategian vankistamiseksi? Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Firstbeat-Life-Device-Web