Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on helposti arjessa toteutettava luotettava mittaus, josta saat tietoa siitä miten kehosi reagoi arjen ja työn erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykemittaus tuo esiin yksilöllisesti kuormittavia tekijöitä, kertoo miten palaudut päivän ja yön aikana sekä antaa tietoa siitä, millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on pitkäaikaisen tieteellisen kehityksen tulos. Vuosien tutkimustyön tuoman osaamisen avulla sydämen sykevälimittaus muutetaan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tiivistetysti: löydä tasapaino tekemisen ja levon välille, hallitse stressiä, palaudu ja nuku paremmin sekä liiku oikein.

Lue lisää: https://www.firstbeat.com/fi/
Katso video: Esittelyvideo

bg2

Itse mittaus on erittäin helppo toteuttaa. Mittauksen jälkeen saat kattavan raportin, joka käydään yhdessä tarkasti läpi ja löydetään toimenpiteet hyvinvointisi kehittämiseksi. Mittaukset sopivat työikäisille niin yksityishenkilöille kuin yrityksille henkilöstön työkyvyn kartoittamiseksi ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Toimii myös erinomaisena lahjaideana. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin, sydämen siirto tai vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö.


Firstbeat Hyvinvointianalyysi 190€

* Juhlakauden tarjous 175€ voimassa 1.11.-20.12.2018 asti ja koskee uusia tilauksia- hanki itsellesi tai lahjaksi! *

Yksilövalmennuspakettien yhteydessä 165€

  • 3-4vrk Sykevälimittaus
  • Mittalaitteen toimitus ja palautuskuori
  • Henkilökohtainen Hyvinvointianalyysiraportti sähköpostitse
  • Raportin purku- ja palautetilaisuus 30-50min (henkkoht. tai puhelimitse)
  • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin kehittämiseksi

Kysy Yrityspaketeista erikseen. Mahdollisuus mm. ryhmäyhteenvetoraporttiin.


Rekisteriseloste Firstbeat Hyvinvointianalyysin henkilötietojen käytöstä

Yhteydenotot p. 0443300966 / fitstop.alruusunen@gmail.com


Firstbeat-certified-provider-ikkunatarra