Energiaa ja tasapainoa elämään

Päivitetty 27.5.2023

Energiaa ja tasapainoa elämään -palvelu/valmennuskokonaisuus täydentää FitStopin valmennus- ja huolenpitoideologiaa, joka korostaa ihmisen yksilöllisyyttä, elämän kokonaisuutta huomioivaa sekä tutkittuun tietoon perustuvaa lähestymistapaa. Firstbeat Life, sydämen sykevälivaihtelun seurantaan perustuva mittaus, antaa asiakkaalle valmennuksen lisäksi EKG:n tasoista piinkovaa dataa kehon fysiologisista reaktioista arjen ja työn erilaisisiin tilanteisiin.

Kiinnostaisiko sinua nähdä tarkkaa fysiologista dataa omasta palautumisen ja stressin tilasta sekä unen laadusta ja määrästä sekä liikunnan terveysvaikutuksista? Haluaisitko selvittää kuntotasosi?

“Firstbeat-mittaus on yksi parhaimmista työkaluistani yksilö- ja yritysvalmennuksissa. Olen istunut alas satojen eri aloilta ja erilaisista elämäntilanteista tulevien ihmisten kanssa, ja saanut kuulla yhtä monta yksilöllistä tarinaa ja huolta omaan hyvinvointiin liittyen. Yksi useimmiten keskusteluissa esiin nouseva toive hieman eri tavoin ilmaistuna on: “Haluaisin enemmän energiaa ja jaksamista arkeen, voiman tunnetta kehoon, parempaa kuntoa.” “Haluaisin hallita stressiä paremmin ja olla virkeämpi, sitä minä toivoisin.” Energiaa ja tasapainoa elämään -palvelu vastaa tähän tarpeeseen. Minun kanssa mittaustuloksia läpikäydessä, puhutaan aina hyvinvoinnista kokonaisuutena. Unen, stressin, palautumisen ja liikunnan lisäksi puhutaan aina myös ravitsemuksesta, jokaisen kohdalla keskittyen niihin aiheisiin, jotka tulosten ja keskustelun perusteella oleellisina esiin nousevat.” – Anna-Liisa Ruusunen

Mikä Firstbeat Life on?

Firstbeat Life on helposti arjessa toteutettava ja pitkään tieteelliseen tutkimukseen perustuva mittaus. Saat tietoa siitä, miten kehosi reagoi arjen ja työn erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykemittaus tuo esiin yksilöllisesti kuormittavia tekijöitä, kertoo miten palaudut päivän ja yön aikana sekä antaa tietoa siitä, millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on. Myös kuntotason kartoitus ja seuranta on mahdollista. Firstbeat Life -palvelun Bodyguard 3 -mittalaitteen tarkkuus, myös liikunnan (esim. kävely tai juoksu) aikana, on todettu olevan verrattavissa kliinisen EKG:n tarkkuuteen. Lue lisää: FAQ

Firstbeat Life on pitkäaikaisen tieteellisen kehityksen tulos, jossa sydämen sykevälimittaus muutetaan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi.

Firstbeat-Life-App-Device

Energiaa ja tasapainoa elämään 3kk 329€

Tämä palvelu- ja valmennuskokonaisuus on Sinulle, joka haluat edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia, ennakoida omia hyvinvoinnin ja työkyvyn riskejä, haluat jaksa arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista ja kokenut valmentaja auttaa löytämään ne Sinun elämäsi oleellisimmat asiat hyvinvointisi kehittämiseksi.

Saat tarkkaa dataa omien tuntemusten tueksi. Enää ei siis tarvitse arvailla palaudutko vai etkö, nukutko riittävästi, onko unesi palauttavaa jne. Mikä arjen ja työn tekijä vaikuttaa mihinkin ja miten. Valmennuksen avulla löydät ne oleellisimmat asiat, joihin kannattaa panostaa ja energiaansa käyttää.

Säännölliseen käyttöön tarkoitettu palvelu koostuu henkilökohtaisesta mittalaitteesta, mittausta reaaliajassa ja tuloksia ymmärrettävällä tavalla havainnollistavasta mobiilisovelluksesta sekä valmentaja-sairaanhoitajan kanssa käydystä valmennuskeskustelusta. Saat siis ammattilaisen tueksi niin tulosten tulkintaan kuin konkreettisten hyvinvointiisi liittyvien kehitystoimenpiteiden löytämiseen ja toteuttamiseen. Valmennuspalvelu tiivistetysti:

 • Firstbeat mittalaite ja mittauslisenssi 3kk ajalle
 • Monipuolisesti hyvinvointiasi tukeva mobiilisovellus
 • Ensimmäisen 3vrk:n mittauksen jälkeen 60min valmennuskeskustelu sisältäen tulosten läpikäynti, toimenpidesuositukset ja omat hyvinvoinnin tavoitteet (Teams tai Live-tapaaminen Harjavallassa)
 • Rajaton määrä jatkomittauksia 3kk ajalla
 • Valmentaja tuki ja palaute
 • Treenitapaamiset ja -ohjelmat lisämaksusta
 • Mahdollisuus jatkaa Pysy kunnossa -jatkopalveluun 1kk tai 3kk jaksoissa – 49€/kk

Kenelle mittaus sopii?

Mittaus sopii työikäisille. Erinomainen valmennuskokonaisuus niin yksityishenkilöille kuin yritysten tiimeille ja henkilöstölle työkyvyn kartoittamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Kattava raportointi saatavilla. Toimii myös erinomaisena lahjaideana. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin, sydämen siirto tai vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. 

Lue lisää Firstbeatin sivuilta ja Kysymyksiä ja vastauksia -osiosta


3kk:n Energiaa ja tasapainoa valmennus ryhmille – 219€/hlö

Tämä valmennus on tarkoitettu 2-4 henkilön ryhmille. HUOM. valmennus sisältää myös 2x60min yhteistreenin (toteutus Harjavallassa). Jos teillä on hyvä kaveriporukka tai olette vaikka pariskunta ja haluatte löytää uutta kipinää liikkumiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, niin tässä on loistava valmennuskokonaisuus siihen! Valmennus tiivistetysti:

 • Firstbeat mittalaite ja mittauslisenssi 3kk ajalle
 • Monipuolisesti hyvinvointiasi tukeva mobiilisovellus
 • Alkutapaaminen ryhmä kanssa, jossa kartoitetaan ryhmän toiveet ja tavoitteet, käynnistetään mittaukset ja tehdään 30min kuntotason testaus (Firstbeatin kuntotason testi kävellen)
 • Ensimmäisen 3vrk:n mittauksen jälkeen 1-2h ryhmävalmennuskeskustelu sisältäen tulosten läpikäyntiä, toimenpidesuosituksia sekä asetetaan omat hyvinvoinnin tavoitteet jatkoon (Teams) -> Rajaton määrä jatkomittauksia 3kk ajalla
 • 1. Treeni 60min sovitulla teemalla (kehonhuolto, kuntosali, kotitreeni, juoksu jne.)
 • 2. Treeni 60min haluamallanne teemalla (kehonhuolto, kuntosali, kotitreeni, juoksu jne.)
 • Treeniohjelmat lisämaksusta kätevän Syke-sovelluksen avulla
 • Mahdollisuus jatkaa Pysy kunnossa -jatkopalveluun 1kk tai 3kk jaksoissa – 49€/

Lisätiedot: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Tilaukset ja lisätiedot: fitstop.alruusunen@gmail.com / p. 0443300966. Rekisteriseloste Firstbeat Life -hyvinvointipalvelun henkilötietojen käytöstä.


Miten hyvinvointipalvelu etenee?

Itse mittaus on erittäin helppo toteuttaa. Saat mittalaitteen suoraan kotiisi ja sovellus ohjaa askel askeleelta käyttöönotossa. Ensimmäinen mittaus on kestoltaan 3vrk, joka luo pohjatiedot sinun fysiologisesta hyvinvoinnin tilasta. Sen jälkeen voit tehdä jatkomittauksia 1-5vrk kerrallaan, ihan miten ja millaisia ajanjaksoja itse haluat mitata. Mobiilisovelluksen avulla pidät mittauspäiväkirjaa, jonka avulla voidaan tuloksia tulkitessa yhdistää arjen ja työn tapahtumat kehon reaktioihin.

Yleensä arjen ja työn tekijät, joita mittauksista kiinnostaa nähdä, ovat esimerkiksi vuorotyö, juhlat, työmatkat, kuormittavat ajanjaksot, perus arki, alkoholin vaikutus palautumiseen, harrastukset, tietyt treenit jne. Mikäli haluat tehdä myös kuntotason kartoituksen, tulee mittauksen aikana tehdä yksi 30min tasavauhtinen tasaisella alustalla tehty kävelylenkki, puhumatta ja muuhun treenin yhdistämättä. Jatkomittausten yhteydessä voit seurata miten kuntosi kehittyy. Lue lisää: Firstbeat Kuntotaso-ominaisuus

Ensimmäisen mittauksen jälkeen tulosvalmennuskeskustelussa käydään analyysi tarkasti yhdessä läpi. Kartoitetaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja löydetään toimenpiteet hyvinvointisi kehittämiseksi. Jatkomittausten osalta lähetän sinulle palautteen sopimallamme tavalla ja voit aina kysyä tukea, mikäli jokin asia mietityttää.

Tulosten tulkinnan kanssa ei siis tarvitse olla yksin!


Miksi hankkia Energiaa ja tasapainoa elämään -hyvinvointipalvelu?

Tämän hyvinvointipalvelu on erinomainen tapa selvittää, mikä omassa arjessa stressaa ja ennen kaikkea, mikä palauttaa! Stressi on myös välttämätöntä. Se kertoo meidän hermostollisesta aktiivisuudesta, mutta onko se tasapainossa palautumisesi kanssa? Ja onko oma uni laadukasta ja riittävää palautumiseksi? Entä millaisia vaikutuksia treenillä on? Minun kanssa tuloksia läpikäydessä puhutaan aina myös ravitsemuksesta, käydään läpi sinun hyvinvointisi kokonaiskuvaa, etsitään keinot edistää palautumista, unta, stressin hallintaa ja liikkumista. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen, mielenkiintoinen  ja hyödyllinen mittaus ja analyysi. 

Myös vaikuttava ja arvostettu lahja. Hanki läheiselle tai vaikkapa työntekijälle merkkivuoden kunniaksi, joululahjaksi jne

Laitetoimitukset onnistuu mihin vain Suomessa ja myös ulkomaille, jolloin postikulut lisätään. Palvelu toimii 100% etäpalveluna.


Firstbeat Life  – tukena yrityksenne työkykyjohtamisessa!

Kiinnostaako mittaus tiiminne / yrityksenne henkilöstön työhyvinvointistrategian vankistamiseksi? Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Firstbeat-Life-Device-Web