Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Mikä Firstbeat hyvinvointianalyysi on?

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on helposti arjessa toteutettava luotettava mittaus, josta saat tietoa siitä miten kehosi reagoi arjen ja työn erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykemittaus tuo esiin yksilöllisesti kuormittavia tekijöitä, kertoo miten palaudut päivän ja yön aikana sekä antaa tietoa siitä, millaisia terveysvaikutuksia liikunnalla on. Urheilijoiden ja kuntourheilijoiden mahdollisuus saada myös tarkempaa raporttia treenin vaikutuksesta sekä treenin ja palautumisen tasapainosta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on pitkäaikaisen tieteellisen kehityksen tulos. Vuosien tutkimustyön tuoman osaamisen avulla sydämen sykevälimittaus muutetaan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tiivistetysti: löydä tasapaino tekemisen ja levon välille, hallitse stressiä, palaudu ja nuku paremmin sekä liiku oikein.

Lue lisää: https://www.firstbeat.com/fi/
Katso video: Esittelyvideo

bg2

Miten firstbeat hyvinvointianalyysi tehdään?

Itse mittaus on erittäin helppo toteuttaa. Saat mittauslaitteen ja selkeät ohjeet suoraan kotiisi, pidät laitetta kiinnitettynä 3-4vrk ja palautat sen jälkeen takaisin Firstbeat Centeriin valmiiksi maksetussa palautuskuoressa. Mittauksen jälkeen, otan yhteyttä, kun raportti on valmis yhdessä läpikäytäväksi. Sovitaan palauteaika ja käydään analyysi yhdessä tarkasti läpi. Keskustelussa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja löydetään toimenpiteet hyvinvointisi kehittämiseksi. Saat raportin myös sähköpostiisi.

Mittaukset sopivat työikäisille, niin yksityishenkilöille kuin yrityksille henkilöstön työkyvyn kartoittamiseksi ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Toimii myös erinomaisena lahjaideana. Mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin, sydämen siirto tai vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus, kontrolloimaton kilpirauhashäiriö.


Firstbeat Hyvinvointianalyysi 179€

Kyseessä myös suosittu ja varmasti vaikuttava lahja. Erinomainen mittari myös siinä suhteessa, että voidaan toteuttaa 100% etäpalveluna. Lahjan saaja voi itse päättää milloin haluaa mittauksen toteuttaa. Lahjakortti voimassa 5kk ostopäivästä.

  • 3-4vrk sykevälimittaus
  • Mittalaitteen toimitus kotiin ja valmiiksi maksettu palautuskuori
  • Henkilökohtainen hyvinvointianalyysiraportti sähköpostitse
  • Raportin purku ja valmennuskeskustelu 45-60min (Teams / puhelin)
  • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin kehittämiseksi

Tämä mittaus on erinomainen tapa selvittää mikä stressaa ja mikä palauttaa. Stressi on välttämätöntä, mutta onko se tasapainossa palautumisesi kanssa? Onko oma uni laadukasta ja palauttavaa, entä millaisia vaikutuksia treenillä on? Minun kanssa hyvinvointianalyysiä läpikäydessä puhutaan aina myös ravitsemuksesta, käydään läpi sinun hyvinvointisi kokonaiskuvaa, etsitään keinot edistää palautumista, unta, stressin hallintaa, liikkumista ja niin, myös siitä ravitsemuksesta ehditään puhua. Kyseessä on siis hyvin kokonaisvaltainen ja mielenkiintoinen mittaus ja analyysi.

ePassin hyvinvointiosuus hyödynnettävissä Firstbeat hyvinvointianalyysiin mikäli työnantajasi on sen palveluihin nimennyt. Vinkkaa työnantajallesi mikäli näin ei ole!  

Lammaisten Energian etuasiakkaana saat mittauksen hintaan 159€. Lammaisten etuasiakkuusedut

FitStopin työkykykartoitus  – tukena yrityksenne työkykyjohtamisessa!  


Kiinnostaako mittaus itselle, lahjaksi toiselle tai yrityksenne henkilöstön työhyvinvoinnin tueksi? Ota yhteys fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Rekisteriseloste Firstbeat Hyvinvointianalyysin henkilötietojen käytöstä.


Firstbeat-certified-provider-ikkunatarra