Valmentaja / CV

Monipuolinen urheileminen on aina ollut intohimoni ja iän myötä myös muut hyvinvoinnin osa-alueet, kuten terveellinen ruoka, lepo ja yleensäkin tasapaino elämässä, ovat korostuneet. Itselläni erilaiset selkävaivat vaivasivat nuoresta tytöstä yli kolmekymppiseksi. Mutkaisen ja pitkän tien jälkeen, löysin vihdoin minulle oikeat hoito-, huolto- ja treenimuodot ja nyt olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Se on hieno tunne!

Aiempi yli kahdentoista vuoden työura kansainvälisessä ja hektisessä liikemaailmassa on antanut valtavasti kokemusta paineen ja kiireen alla työskentelemisestä sekä opettanut priorisoimaan omista rajoista kiinnipitämisen ja itsestä huolehtimisen. Miten tehdä työtä tuloksekkaasti ja tehokkaasti silti ajamatta itseään loppuun. Psykologiset taidot, joustavuus ja läsnäolo ovat osoittautuneet tärkeiksi taidoiksi harjoitella ja ylläpitää.

Sparraus, valmennus ja ihmisten kohtaaminen yleensä, ovat minulle luontaisia asioita ja nautin niistä suuresti. Aina parikymppisestä lähtien olen haaveillut saavani auttaa ihmisiä kohti parempaa hyvinvointia. Olen silti tyytyväinen, että olen saanut kokea myös aiemman urani ja elämänvaiheet ennen kuin lähdin toteuttamaan unelmaani kohti hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjyyttä. Koen olevani nyt enemmän oikeassa paikassa kuin koskaan ennen.

Haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan miten ja miksi priorisoida itsensä korkeimmalle sijalle elämässä. Miten löytää omat motivaattorit ja kaikkein tärkeimmät asiat elämässä, joihin pohjata omat valinnat ja teot hyvinvointinsa suhteen. On se sitten elintapojen muutos, psyykkisen tai fyysisen kapasiteetin lisääminen, niin tärkeää on oivaltaa mistä lähteä liikkeelle ja miksi. Mitkä ovat avaimet pysyviin muutoksiin ja miten pitää hyvinvointi ja treeni, sekä myös arki ja työ, tasapainossa.

Minun valmennuksessani et saa kaikkea valmiina tarjottimella eteesi, nimittäin tutkitustikin parempi lähtökohta on, että saat itse oivaltaa ja oppia ja suunnata toimintasi kohti Sinun näköistä elämää, omia arvojasi kunnioittaen. Minä toimin oppaanasi ja tukenasi, koko matkan ajan.

Liikunnan osalta vahvuuksiani ovat toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu, kehonhallinta sekä liikkuvuus- ja kehonhuoltoasiat. Miten pitää itse parasta huolta omasta kropastaan ja miten oppia kuuntelemaan omaa kroppaa. Nämä asiat ovat läsnä kaikissa valmennuksissani. Rakastan urheilua. Juoksu ja triathlon ovat erittäin lähellä sydäntäni. Urheilen tavoitteellisesti, mutta ilon kautta ja matkasta nauttien. Liikunnan iloa ja riemua haluan jakaa myös asiakkailleni.

Olen helposti lähestyttävä, kuuntelevainen, huumorintajuinen ja kannustava valmentaja. Valmennuksissani ihminen otetaan tarkasti kokonaisuutena huomioon, ympäristöä ja elämän muita resursseja unohtamatta.

Olen onnellinen, että olen voinut toteuttaa haaveeni alan koulutuksen hankkimisesta, uravaihdoksesta sekä jatkuvasta itseni kehittämisestä asioiden parissa, jotka ovat intohimoni. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös psykoterapian opinnot.

CV

fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966