Käsnäsin treeni- ja hyvinvointiviikonloppu

Kuvittele mielessäsi pieni irtiotto treeniin ja hyvinvointiin painottuvan viikonlopun merkeissä luonnon keskellä kauniissa saaristossa. Miltä se sinusta kuulostaisi? Loma, jossa voit nauttia yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa monipuolisesta liikunnasta, ladata akkuja sekä hyödyntää myös kylpylän tarjoamat palvelut, aina infrapunasaunasta nautinnollisiin hierontoihin ja hoitoihin. Kasnäsin treeniviikonloppu pitää sisällään juuri tätä. Kaunis ympäristö, loistavat puitteet ja ruoka – se on taivaallisen hyvää!

Vuoden 2021 loman ajankohta julkaistaan 1.3.2021!

Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, runsaan ja monipuolisen aamiaisen (la ja su),  buffetlounaat (la ja su) sekä terveelliset, maukkaat illalliset, lautasmallin mukaan (pe ja la), joka päivä ohjattuja yhteistreenejä (vähintään 7h), joista itse voit valita mihin osallistut sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Paikkoja rajoitetusti.

Viikonlopun sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat hyvinvointi- ja liikunta-alan kokeneet valmentajat, FitStopin Anna-Liisa Ruusunen ja FitMeHealthin Maaret Vuorio.

Mukana on hyvän mielen monipuolista treeniä, mukavaa yhdessäoloa ja toisaalta vapautta viettää loma juuri sillä tavoin kuin itse kokee parhaaksi. Myös mielen hyvinvointi on huomioitu viikonlopun ohjelmassa. Luvassa on monipuolista treeniä kehonhallintaa kehittävistä ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, luontopolkupatikkaretkeä unohtamatta. Hyödynnämme treeneissä muutenkin Kasnäsin kaunista ympäristöä sekä kylpylän sisätiloja.

Jos tällainen loma kiinnostaa, tartu tilaisuuteen ja lähde ihmeessä mukaan. Me lupaamme, että saat varmasti mieltä ja kehoa energisoivan lomakokemuksen.

Ilmoittaudu mukaan kätevästi tästä: Ilmoittautumislomake


Tärkeää! Saamme usein kysymyksiä, että millainen kuntovaatimus tällä lomalla on. Viikonloppuun osallistuaksesi et todellakaan tarvitse huippukuntoa. Viikonlopussa jokainen treenaa oman tasonsa mukaan ja vaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Voit olla enemmänkin treenaillut, mutta vaikka olisit vasta aloittelemassa tai palaamassa tauon jälkeen liikkunnan pariin, voit hyvin osallistua.

Meidän kokemuksemme mukaan myös sillä, että mukana on ollut erilaisia ja erilaisista lähtökohdista olevia ihmisiä, on ollut upea merkitys loman vuorovaikutustilanteille. Loma on niin paljon muutakin kuin pelkkää treeniä. Saat myös oivalluksia ja  vertaistukea monista hyvistä keskusteluista, joita loman aikana käymme.


Maksutiedot ja -ehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laskutus tapahtuu kahdessa osassa, joista ensimmäinen osa laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja loppuosa maksetaan suoraan hotelliin. Huomioithan, että viikonloppu ei sisällä vakuutusta.

Voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta 90 päivää ennen aloitusajankohtaa. Sen jälkeen tulevista peruutuksista perimme 100% kuluista ellemme saa paikkaa täytettyä. Sairaustapauksessa voit nimetä kuluitta toisen henkilön tilallesi. Käyttämättä jääneiden paikkojen maksuja ei palauteta.


Katso tästä millaisia palautteita olemme saaneet asiakkailta

“Parasta viikonlopussa oli rentoutuminen, oma aika, hyvä fiilis, hyvä porukka. Olin viikonlopun sisältöön/antiin todella tyytyväinen. Kiitos!”

“Viikonlopussa oli huomioitu hienosti osallistujan taso ja kyky/kunto. Aivan loistava herätys itselle alkaa huolehtimaan omasta kunnosta. Ja havahduin siihen mitä kaikkea ulkonakin voi tehdä.”

“Parasta oli kaikki! Hyvä ohjelma, treenit juuri sopivia. Niin paikka/ miljöö sekä ruoka, ihan loistavia! Olitte miettineet kokonaisuuden hienosti, en muuttaisi mitään. Kiitos teille, olette huipputyyppejä!”

“Kiitos tosi paljon Maaret ja Ansku! Olitte miettineet koko ohjelman tosi kivasti ja ottaneet mukaan pieniä yksityiskohtia, jotka teki sellaisen olon, että teette tätä täydestä sydämestä.”

Tässä vielä ilmoittautumislomake. Klikkaa linkkiä, täytä tietosi ja lähetä lomake niin olet mukana. Kannattaa olla nopea, sillä loma myytiin vuonna 2020 heti alkuvuodesta loppuun. Tervetuloa! Ilmoittautumislomake

Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa FitStopin toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi oheisen lomakkeen kautta ja olet mukana jakelussa: FitStop tiedotus