Käsnäsin treeniviikonloppu

Miltä Sinusta kuulostaisi pieni irtiotto treeniin ja hyvinvointiin painottuvan viikonlopun merkeissä luonnon keskellä kauniissa saaristossa? Loma, jossa voit nauttia yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa monipuolisesta liikunnasta, ladata akkuja sekä hyödyntää myös kylpylän tarjoamat palvelut, aina infrapunasaunasta nautinnollisiin hierontoihin ja hoitoihin. Kasnäsin treeniviikonloppu pitää sisällään juuri tätä. Kaunis ympäristö, loistavat puitteet ja ruoka – se on taivaallisen hyvää! Yhtään liioittelematta.

Ajankohta 11.-13.9.2020. Ilmoittautumiset starttaa 1.2.2020.

Viikonlopun hinta
349€/hlö, 1hh-lisä 30€/yö
329€/hlö (pariskunnat, samasta taloudesta tulevat)

Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, runsaan ja monipuolisen aamiaisen (la ja su),  buffetlounaat (la ja su) sekä terveelliset, maukkaat illalliset, lautasmallin mukaan (pe ja la), joka päivä ohjattuja yhteistreenejä (vähintään 7h), joista itse voit valita mihin osallistut sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Paikkoja rajoitetusti.

Viikonlopun sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat hyvinvointi- ja liikunta-alan kokeneet valmentajat, FitStopin Anna-Liisa Ruusunen ja FitMeHealthin Maaret Vuorio.

Luvassa on monipuolista treeniä kehonhallintaa kehittävistä ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, aamun raikasta luontopolkulenkkiä unohtamatta ja muita ulkotreenejä Kasnäsin kauniissa ympäristössä.

Viikonloppuun osallistuaksesi et tarvitse huippukuntoa. Viikonlopussa jokainen treenaa oman tasonsa mukaan ja vaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Vaikka olisit vasta aloittelemassa tai palaamassa tauon jälkeen liikkunnan pariin, voit hyvin osallistua.

Ilmoittautuminen on sitova. Voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta kuukausi ennen lomaa. Treeniviikonloppu laskutetaan kahdessa osassa, varausmaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja loppuosa maksetaan hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sairaustapauksessa voit nimetä kuluitta toisen henkilön tilallesi. Käyttämättä jääneiden paikkojen maksuja ei palauteta.

Loma starttaa PE 11.9. klo 16 ja päättyy SU 13.9. klo 13.


Palautteita asiakkailta

“Parasta viikonlopussa oli rentoutuminen, oma aika, hyvä fiilis, hyvä porukka. Olin viikonlopun sisältöön/antiin todella tyytyväinen. Kiitos!”

“Viikonlopussa oli huomioitu hienosti osallistujan taso ja kyky/kunto. Aivan loistava herätys itselle alkaa huolehtimaan omasta kunnosta. Ja havahduin siihen mitä kaikkea ulkonakin voi tehdä.”

“Parasta oli kaikki! Hyvä ohjelma, treenit juuri sopivia. Niin paikka/ miljöö sekä ruoka, ihan loistavia! Olitte miettineet kokonaisuuden hienosti, en muuttaisi mitään. Kiitos teille, olette huipputyyppejä!”

“Kiitos tosi paljon Maaret ja Ansku! Olitte miettineet koko ohjelman tosi kivasti ja ottaneet mukaan pieniä yksityiskohtia, jotka teki sellaisen olon, että teette tätä täydestä sydämestä.”


20181006_140615

20191006_111311