Hyvinvointilomat

Käsnäsin treeni- ja hyvinvointiviikonloppu

Miltä Sinusta kuulostaisi pieni irtiotto treeniin ja hyvinvointiin painottuvan viikonlopun merkeissä luonnon keskellä kauniissa saaristossa? Loma, jossa voit nauttia monipuolisesta liikunnasta, ladata akkuja ja hyödyntää myös kylpylän tarjoamat palvelut, aina infrapunasaunasta ihaniin hierontoihin ja hoitoihin? Kasnäsin treeniviikonlopuissa sinulla on juuri tällainen mahdollisuus. Paikka on aivan ihana, puitteet loistavat ja ruoka Kasnäsissä – se on taivaallisen hyvää! Yhtään liioittelematta.

Ajankohta 

Lokakuu 4.-6.10.2019, sitovat ilmoittautumiset 9.9.2019 mennessä. Seuraava Kasnäsin treeniloma jo suunnitteilla, ilmoitamme 2020 ajankohdasta heti kun selvillä! Myös muita lomia tulossa…

Viikonlopun hinta on 349 €. Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, runsaan ja monipuolisen aamiaisen (la ja su),  buffetlounaat (la ja su) sekä terveelliset, maukkaat illalliset, lautasmallin mukaan (pe ja la), joka päivä ohjattuja yhteistreenejä, joista itse voit valita mihin osallistut sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Yhden hengen huone lisämaksusta 25€/yö. Paikkoja rajoitetusti.

HUOM. Loman liikuntaosuus (noin puolet) mahdollisuus maksaa liikuntaetuuksilla: Smartum, Sporttipassi, Edenred/Virike, TYKY.

Viikonlopun sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat hyvinvointi- ja liikunta-alan kokeneet valmentajat FitMeHealthin Maaret Vuorio ja FitStopin Anna-Liisa Ruusunen

Luvassa on monipuolista treeniä aina kehonhallintaa kehittävistä ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, aamujen ihania lenkkihetkiä unohtamatta. Voit halutessasi myös varata lisämaksusta henkilökohtaisen tapaamisen jomman kumman valmentajan kanssa.

Viikonloppuun osallistuaksesi et tarvitse huippukuntoa. Viikonlopussa jokainen treenaa oman tasonsa mukaan ja vaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Vaikka olisit vasta aloittelemassa tai palaamassa tauon jälkeen liikkunnan pariin, voit hyvin osallistua.

Ilmoittautuminen on sitova. Voit peruuttaa osallistumisesi kuluitta 2.9.2019 mennessä. Treeniviikonloppu laskutetaan kahdessa osassa, varausmaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja loppuosa maksetaan hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sairaustapauksessa voit nimetä kuluitta toisen henkilön tilallesi. Käyttämättä jääneiden paikkojen maksuja ei palauteta.

Otteita 2018 loman palautteista: 

“Parasta viikonlopussa oli rentoutuminen, oma aika, hyvä fiilis, hyvä porukka. Olin viikonlopun sisältöön/antiin todella tyytyväinen. Kiitos!”

“Viikonlopussa oli huomioitu hienosti osallistujan taso ja kyky/kunto. Aivan loistava herätys itselle alkaa huolehtimaan omasta kunnosta. Ja havahduin siihen mitä kaikkea ulkonakin voi tehdä.”

“Parasta oli kaikki! Hyvä ohjelma, treenit juuri sopivia. Niin paikka/ miljöö sekä ruoka, ihan loistavia! Olitte miettineet kokonaisuuden hienosti, en muuttaisi mitään. Kiitos teille, olette huipputyyppejä!”

“Kiitos tosi paljon Maaret ja Ansku! Olitte miettineet koko ohjelman tosi kivasti ja ottaneet mukaan pieniä yksityiskohtia, jotka teki sellaisen olon, että teette tätä täydestä sydämestä.”

20181006_140615