Mondaytreenit

Päivitetty 14.10.2020. Olemme siirtyneet sisätreenikauteen Pirkkalan koulun liikuntasaliin. Ota oma alusta ja juomapullo mukaan. Pidetään omasta ja toistemme terveydestä hyvää huolta pitämällä huoli turvaväleistä, käsihygienasta ja muistathan, ettei sairaana tai oireisena tule lähteä jumppaamaan. Tervetuloa!

Mondaytreeneistä kunnon energiabuusti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tervetuloa aloittamaan viikkosi kunnon energiatankkauksella!
Jos pohdit riittääkö kuntotasosi treenin niin tule rohkeasti mukaan vain, kynnys on matala ja vaihtoehtoja riittää jokaiselle!

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely

Varusteet: Ota mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo sekä tarvittaessa hikipyyhe. Kerrospukeutuminen suositeltavaa varsinkin keväällä/syksyllä, jotta voi veryttelyiden ajaksi pukea pidempää hihaa ja treenin ajaksi tarvittaessa vähentää.

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Talvikausi sisätreeninä liikuntasalissa, kesäkausi ulkona.

Hinta

7€ krt / 5x-kortti 30€ (voim. 2,5kk) / 10x-kortti 60€ (voim. 5kk).

Emme vastaa koronavirustilanteen aiheuttamista katkoksista tai muista force major tilanteista, joissa tunti joudutaan laittamaan tauolle tai perumaan. Pidemmän tauon sattuessa sarjakorttien voimassaoloja luonnollisesti siirretään taukoa vastaavan ajan verran eteenpäin.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Mobilepay ja liikuntaetuuksista online-maksut: Smartum, ePassi, Tyky, Virike/Edenred. Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille ryhmäliikuntatuntien sarjakortit -50% hintaan.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi lomakkeen kautta ja olet mukana: FitStop tiedotus