Mondaytreenit

Päivitetty 22.5.2023
Tervetuloa mukaan! Ulkotreenikausi käynnissä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua, tulet vain paikalle.

Liity mukaan WhatsApp-ryhmään, jossa tiedotetaan esim. jos Mondaytreeneissä jotain poikkeavaa. Tässä kutsulinkki tai ilmoita minulle puhelinnumerosi, niin lisään sinut ryhmään (0443300966). Tiedottelen myös Facebookin ja IG:n tarinoissa tunneista.


Mondaytreeneistä kunnon energiabuusti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tervetuloa aloittamaan viikkosi kunnon energiatankkauksella!

Jos pohdit riittääkö kuntotasosi treenin niin tule rohkeasti mukaan vain, kynnys on matala ja vaihtoehtoja riittää jokaiselle!

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely . Kesällä luvassa myös ihania Flow-tunteja lähirannassa puistossa; kehonhuoltoa ja liikkuvuutta.

Varusteet: Ota mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo sekä tarvittaessa hikipyyhe. Kerrospukeutuminen suositeltavaa varsinkin keväällä/syksyllä, jotta voi veryttelyiden ajaksi pukea pidempää hihaa ja treenin ajaksi tarvittaessa vähentää.

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Talvikausi sisätreeninä liikuntasalissa, kesäkausi ulkona. Ulkokausi alkaa 17.4. ja kestää arviolta syyskuun loppuun.

Hinta

8€ krt / 5x 35€ / 10x 65€.
5x-kortti voim. 3kk / 10x-kortti voim. 6kk.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, Mobilepay, pankkikortti ja kaikki liikuntaetuudet.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi lomakkeen kautta ja olet mukana: FitStop tiedotus