Mondaytreenit

Päivitetty 14.5.2020 – Mondaytreenien ulkotreenikausi starttaa MA 1.6.2020! Kts. myös muut ryhmätunnit alempaa kuvasta.

Mondaytreeneistä kunnon energiabuusti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tervetuloa aloittamaan viikkosi kunnon energiatankkauksella!

Jos pohdit riittääkö kuntotasosi treenin niin tule rohkeasti mukaan vain, kynnys on matala ja vaihtoehtoja riittää jokaiselle!

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely

Huom. ainakin kesäkuun 2020 ajan teemme kehonpainotreeniä ilman pienvälineitä.

Varusteet: Ota mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo sekä tarvittaessa hikipyyhe. Kerrospukeutuminen suositeltavaa varsinkin keväällä/alkusyksyllä, jotta voi veryttelyiden ajaksi pukea pidempää hihaa ja treenin ajaksi tarvittaessa vähentää.

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Talvikausi sisätreeninä koulun liikuntasalissa. Kesäkausi ulkotreeninä koulun ja lähialueen ulkotilamahdollisuuksia hyödyntäen.

Hinta – päivitetty 14.5.2020

7€ krt / 5x 30€ (voim. 2kk) / 10x 60€ (voim. 5kk).

Kesäkuussa 2020 myös kk-maksu 55€, joka koskee kaikkia ryhmätunteja (yht. 13 kpl kesäkuussa). Alla aikataulu. Emme vastaa koronavirustilanteen aiheuttamista katkoksista tai muista force major tilanteista, joissa ryhmät joudutaan laittamaan tauolle. Samoin, jos tunteja joudutaan perumaan esim. ohjaajan sairastumisen tai erityisen huonon sään vuoksi, maksuja ei palauteta tai korvata.

20200522_150649_0000

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Mobilepay ja liikuntaetuuksista setelit ja online-maksut: Smartum, ePassi, Tyky, Virike/Edenred.  Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille ryhmäliikuntatuntien sarjakortit -50% hintaan.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi lomakkeen kautta ja olet mukana: FitStop tiedotus