Mondaytreenit

Mondaytreeneistä kunnon energiabuusti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tervetuloa aloittamaan viikkosi kunnon energiatankkauksella!

Jos pohdit riittääkö kuntotasosi treenin niin lopeta pohtiminen ja tule rohkeasti mukaan, vaihtoehtoja riittää jokaiselle!

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta

Talvikausi sisätreeninä koulun liikuntasalissa. Kesäkausi ulkotreeninä koulun ja lähialueen ulkotilamahdollisuuksia hyödyntäen. Keväällä 2020 siirrymme ulos viimeistään pääsiäisen jälkeen 20.4.2020.

Hinta

7€/krt tai 60€ 10x-kortti (voim. 6kk) sekä 5x-kortti 30€ (voim. 3kk).

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Mobilepay ja liikuntaetuuksista setelit ja online-maksut (ei kortit): Smartum, ePassi, Tyky, Virike/Edenred.

Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille ryhmäliikuntatuntien eli Mondaytreenien sarjakortit -50% hintaan.

Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa FitStopin toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi oheisen lomakkeen kautta ja olet Tiedotus-sisäpiirissä mukana: FitStop tiedotus


IMG_20190812_202951_442