Mondaytreenit

Päivitetty 8.1.2021.

Treenit jatkuvat raikkaina ulkotreeneinä arviolta tammikuun 2021 loppuun saakka. Ilmoittelen viikottain säiden mukaan minä päivänä ulkotreenit järjestän.

TÄRKEÄÄ! Ilmoita itsesi mukaan WhatsApp-ryhmään, jossa tiedotetaan treeneistä. Facebookissa ja IG:ssä ilmoittelen treeneistä myös pääasiassa tarinoiden puolella. Lähetä minulle puhelinnumerosi ja nimesi niin liitän sinut ryhmään (p. 0443300966).


Mondaytreeneistä kunnon energiabuusti viikkoon! Kyseessä on koko kropan tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni. Jokaisen on helppo soveltaa tahti ja liikkeet oman kuntonsa mukaiseksi. Kynnys on matala, hauskaa on lupa pitää ja pilke silmäkulmassa mennään. Tervetuloa aloittamaan viikkosi kunnon energiatankkauksella!

Jos pohdit riittääkö kuntotasosi treenin niin tule rohkeasti mukaan vain, kynnys on matala ja vaihtoehtoja riittää jokaiselle!

Tunnin rakenne: Liikkuvuus/lämmittely – Toiminnallinen lihaskunto-osio, jossa liikkeet tehdään sekä oman kehon painolla että pienvälineitä hyväksi käyttäen, erilaisia treenimuotoja hyödyntäen. Sinä määrät tahdin! – Loppuveryttely

Varusteet: Ota mukaan oma jumppa-alusta, juomapullo sekä tarvittaessa hikipyyhe. Kerrospukeutuminen suositeltavaa varsinkin keväällä/syksyllä, jotta voi veryttelyiden ajaksi pukea pidempää hihaa ja treenin ajaksi tarvittaessa vähentää.

MA kl 18-19
Pirkkalan koulu, Rantalankatu 1, Harjavalta
Talvikausi sisätreeninä liikuntasalissa, kesäkausi ulkona. Koronatilanteesta johtuen treenit jatkuvat ulkona niin kauan kuin tarpeen.

Hinta

7€ krt / 5x-kortti 30€ (voim. 2,5kk) / 10x-kortti 60€ (voim. 5kk).

Emme vastaa koronavirustilanteen aiheuttamista katkoksista tai muista force major tilanteista, joissa tunti joudutaan laittamaan tauolle tai perumaan. Pidemmän tauon sattuessa sarjakorttien voimassaoloja luonnollisesti siirretään taukoa vastaavan ajan verran eteenpäin.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Mobilepay ja liikuntaetuuksista online-maksut: Smartum, ePassi, Tyky, Virike/Edenred, Eazybreak. Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille ryhmäliikuntatuntien sarjakortit -50% hintaan.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi lomakkeen kautta ja olet mukana: FitStop tiedotus