Go Juoksukoulut

Sivu päivitetty 21.8.2020

GO I -ryhmä starttaa 3.9.2020! Tutustu tarkemmin alempaa.

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoaan. Ja ilman muuta kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona!

Juoksuvalmennuksiini pääset nyt toiveiden mukaisesti käsiksi myös innostavien ja laadukkaiden kahdeksan viikon digivalmennusten avulla. Tarjolla on Go 5km – Fiksu startti sekä Go 10km – Next level -valmennukset. Nämä valmennukset ovat ehtineet kerätä kevään ja kesän 2020 aikana jo loistavaa palautetta!

Lue lisää ja hanki oma digivalmennuksesi FitStopin verkkokaupasta. Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina!


GO I alkeisryhmä – 109€
**Early bird hinta 99€ 23.8. asti!

Torstaisin klo 17.30-18.30, Honkalan urheilukeskus ja Hiittenharjun upeat maastot. 3.9. / 10.9. klo 17.30-19 Juoksuklinikka  / 17.9. / 1.10. / 8.10. / 15.10.

GO I alkeisryhmä on uudistunut! Kaikki samat vanhat ja hyväksi koetut elementit ovat edelleen mukana, mutta lisäksi mukana pari BONUSTA.

GO I sisältää:

  • 6 yhteistä treeniä, joissa innostavia harjoituksia erilaisin teemoin, jokainen oman kuntotasonsa mukaisesti harjoitukset suorittaen. Valmentaja huomioi jokaisen tason ja tarpeet ja antaa tarvittaessa sopivia vaihtoehtoja. Pärjäät mukana varmasti!
  • 8 viikon nousujohteinen ja todistetusti hyvin toimiva juoksuohjelma
  • juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjelmat
  • juoksukoulun aikana saat myös tietoa oheistreenien merkityksestä, liikuntaa tukevasta ravitsemuksesta sekä syke-ohjatusta harjoittelusta
  • -20% kertaostosale juoksu/teenivarusteista Intersport Pori Puuvillasta

BONUS 1: kaikki edellämainitut ohjelmat sekä muutakin juoksuharjoitteluun liittyvää monipuolista materiaalia kätevästi käytössäsi Syke-sovelluksen kautta

BONUS 2: Juoksuklinikka tekniikkasi ja harjoittelusi tueksi! Kattavaa tietoa juoksuharjoittelusta ja tekniikasta, juoksijan yleisimmistä vaivoista ja niiden ehkäisystä, käytännön tekniikkaa tukevaa treeniä sekä mahdollisuus juoksuasennon videoanalyysiin. Juoksuklinikka toteutetaan yhdessä OMT-fysioterapeutti, ultrapolkujuoksija Jesse Salmisen kanssa.

Yhteistreeneissä saat monipuolisen kattauksen juoksuharjoittelusta. Teemme perus juoksuharjoittelua, tekniikka- ja sykeohjattua treeniä, mäkitreeniä sekä myös oheistreenien merkitystä avataan yhdistämällä liikkuvuus- ja lihaskuntotreenit mukaan.

Tähän valmennukseen osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua, olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit.

Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat tärkeä varuste. Niin, ja se tärkein tietenkin – halu oppia juoksemaan! Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi saavuttaa 5km juoksukunto, joka toki ohjelmalla on mahdollisuus tavoittaa, mutta yhtä hyvin tavoitteesi voi olla vain vaikkapa yleiskunnon kohentaminen, hyvinvointisi lisääminen tai vaikkapa vain ulkotreenistä nauttiminen.

Pääasia on, että pidetään hauskaa, opitaan uutta ja saadaan kokea onnistumisen tunteita – nautitaan matkasta! Juoksu on upea, monipuolinen ja helppo harrastus toteuttaa!

Hinta 109€, Early bird -hinta 99€ voimassa 23.8. asti. Suurteollisuuspuiston henkilökuntakerhon jäsenille hinta 85€. FitStopin yksilövalmennusasiakkaat 80€.

Ilmoittaudu heti mukaan tästä.

Lisätiedustelut fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.


Suositut GO Juoksukouluni ovat pyörineet Harjavallassa jo vuodesta 2017 asti. Tässä otteita livejuoksukoulujen palautteista. Mikä oli parasta?

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.” ”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”

”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”

“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen.

100% suosittelisi juoksukoulua muillekin!

Kiinnostuitko? Lähde ihmeessä mukaan! Tätä et kadu! Klikkaa mukaan juoksukouluun täältä.


Juoksukoulut ja Juoksuklinikat tilattavissa myös yrityksille, seuroille yms.

Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. -> Tiedotuslistalle


20180503_182955

 

 

20190523_182102

20190516_183434

Yhteistyössä mukana:

INTERSPORT_PUUVILLA JPG