Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Juoksukoulu on tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää omaa juoksutekniikkaa ja kuntoa sekä saada nousujohteisen juoksuohjelman.

Juoksukouluun osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua ja omistat juoksulenkkarit. Ja ei huolta, jos kuntoilusta on vähän aikaa, saat kuukautta ennen juoksukoulun alkua vinkkejä peruskunnon kohotusta varten sekä ohjeita juoksulenkkareiden hankintaa varten, jos vaikka harkinnassa on uusien kenkien hankinta.

Juoksukoulu on loistava paikka tavata muita samanhenkisiä kirmailijoita ja harrastajia. Ryhmän tsemppi ja energia ovat jo itsessään loistava syy tulla juoksukouluun. Tämä on todella matalan kynnyksen juoksukoulu, joten lähde ihmeessä mukaan! Harjoituspaikkoina Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharjun maastot.

GO 8 vkoa – Peruskestävyys – Hinta 90€

Kiitos kaikille Go 8 vkoa juoksukoulussa mukana olleille! Uusi ryhmä starttaa huhtikuussa 2019!

  • Nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
  • Juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjeet
  • Yhteistreenit (tekniikka-, peruskunto-, lihaskunto- vauhti, -mäkitreenejä)
  • Urheilua tukevat ravitsemussuositukset sekä tietoa sykeohjatusta harjoittelusta
  • Yhteinen WhatsApp-ryhmä tukee ja tsemppaa menoa matkan varrella

GO 4 vkoa – Vauhtitreenit – Hinta 50€

Kiitos kaikille Go 4 vkoa vauhtitreeneissä mukana olleille! Uusi ryhmä starttaa kesäkuussa 2019!

Go +4vkoa on oiva jatke Go 8vkoa juoksukoululle, mutta soveltuu hyvin myös sellaisenaan “nautittavaksi” jo juoksua aiemmin harrastaneille. Go 4vkoa sisältää 4 yhteistä treeniä, joissa erilaisia vauhtia kehittäviä treenejä, jokainen oman tasonsa mukaan harjoitukset suorittaen. Vaihtoehtoja riittää jokaiselle. Mahdollisuus osallistua myös Cooperin testiin.