Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää omaa juoksutekniikkaa, kuntoa ja vauhtia sekä treenata yhdessä samanhenkisten kirmailijoiden kanssa.

Juoksukouluun osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua ja omistat juoksulenkkarit. Ja ei huolta, jos kuntoilusta on vähän aikaa, saat kuukautta ennen juoksukoulun alkua vinkkejä peruskunnon kohotusta varten sekä ohjeita juoksulenkkareiden hankintaa varten, jos vaikka harkinnassa on uusien kenkien hankinta.

Juoksukoulu on loistava paikka tavata muita samanhenkisiä harrastajia. Ryhmän tsemppi ja energia ovat jo itsessään loistava syy tulla juoksukouluun. Kyseessä on matalan kynnyksen juoksukoulu, joten lähde ihmeessä mukaan! Harjoituspaikkoina Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharju ja muut Harjavallan juoksutreeniin sopivat maastot.

Juoksukoulupalautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia ja 50% sanoi odotusten ylittyneen.

Otteita vastauksista kysymykseen mikä oli parasta juoksukoulussa?

”Porukassa treenaaminen ja erilaiset treenialustat.”
”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.”
”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”
”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

Vapaa sana -palautteesta poimittua:

“Kiitos Ansku, sinun iloisuutesi, ystävällisyytesi ja energiasi on tarttuvaa. Joka treenin jälkeen jäi hyvä mieli. Tykkäsin tosi paljon. KIITOS!”
“Kiitos ja tosi iso sellainen. Olet oikealla alalla jatka samaan malliin.”
“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”


GO 8 vkoa I ja II 

Startti 4/2020. Tulossa omat ryhmät aloitteleville ja edistyneemmille juoksijoille.

  • Nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
  • Juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjeet
  • Yhteistreenit (tekniikka-, peruskunto-, lihaskunto- syke, -mäkitreenejä)
  • Urheilua tukevat ravitsemussuositukset sekä tietoa sykeohjatusta harjoittelusta
  • Yhteinen WhatsApp-ryhmä tukee ja tsemppaa menoa matkan varrella

GO 4 vkoa – Vauhtitreenit 

Seuraavat vauhtitreenit kesällä 2020!

Go 4vkoa Vauhtitreenit on oiva jatke Go 8vkoa juoksukoululle, mutta soveltuu hyvin myös sellaisenaan “nautittavaksi” juoksua ainakin jo hieman harrastaneelle. Sisältää 4 yhteistä treeniä, joissa erilaisia vauhtia kehittäviä treenejä, jokainen oman tasonsa mukaan harjoitukset suorittaen. Vaihtoehtoja riittää jokaiselle.

Juoksukouluja on mahdollisuus järjestää erilaisille ryhmille myös tilauksesta. Kyselyt: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966 


20180503_182955

20180517_183150