Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoaan. Ja ilman muuta kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona!

Juoksuvalmennuksiini pääset nyt toiveiden mukaisesti käsiksi innostavien ja laadukkaiden kahdeksan viikon digivalmennusten avulla: Go 5km – Fiksu startti aloitteleville ja Go 10km – Next level jo juoksua harrastaville. Nämä valmennukset ovat keränneet kevään ja kesän 2020 aikana loistavaa palautetta!

Lue lisää ja hanki oma digivalmennuksesi FitStopin verkkokaupasta. Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina!


Tilaa yritykselle, seuralle, omalle ryhmälle myös erikseen

Juoksukoulut ovat tilattavissa ja räätälöitävissä myös spesifisiin tarpeisiin.

Tilattavissa myös monipuoliset Juoksuklinikkapäivät, jotka sisältävät tietoa juoksutekniikkaan liittyvistä asioista sekä käytännön harjoittelua, tietoa juoksijan yleisimmistä vaivoista ja niiden ennaltaehkäisyystä. Tietoa ja vinkkejä juoksutreenaamiseen yleensä. Juoksuklinikat toteuteaan yhteistyössä OMT-fysioterapeutti ja ultrapolkujuoksija Jesse Salmisen kanssa.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. -> Tiedotuslistalle


Suositut ja monipuoliset GO Juoksukouluni ovat pyörineet Harjavallassa jo vuodesta 2017 asti. Tässä otteita livejuoksukoulujen palautteista. Mikä oli parasta?

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.” ”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”

”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”

“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen.

100% suosittelisi juoksukoulua muillekin!


20180503_182955

20190523_182102

20190516_183434