Go Juoksukoulut

Päivitetty 21.3.2021

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoaan, ja ilman muuta kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona!

Keväällä 2021 starttaa livenä GO Juoksukoulu alkeisryhmä. Lue alempaa lisää.

Juoksuvalmennuksiini pääset nyt toiveiden mukaisesti käsiksi myös innostavien ja laadukkaiden kahdeksan viikon digivalmennusten avulla: Go 5km – Fiksu startti aloitteleville ja Go 10km – Next level jo juoksua harrastaville. Nämä valmennukset ovat keränneet loistavaa palautetta! Tulossa myös toivottu Matka jatkuu -valmennus keväällä 2021.

Lue lisää ja hanki oma digivalmennuksesi FitStopin verkkokaupasta. Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina!


GO Juoksukoulu alkeisryhmä – 90€
torstaisin klo 17-18, startti 8.4. / 15.4. / 22.4. / 6.5. / 20.5. / 27.5.

Tule hakemaan juoksukoulusta vauhtia kevääseen! Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulu alkeisryhmä on tarkoitettu aloitteleville juoksijoille tai pitkään tauolla olleille juoksuharrastajille. Juoksukoulussa saat paljon tietoa juoksuharjoittelusta, kehität juoksukuntoasi fiksusti ja nousujohteisesti, turvallisesti. Ryhmään osallistuaksesi riittää, että olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Tämä ryhmä on kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa yhdessä treenaten ja nauttia ulkona liikkumisesta! Treenipaikkoina Harjavallan Honkalan liikuntakeskus ja Hiittenharjun upeat maastot.

  • 8 viikon fiksu, turvallinen ja nousujohteinen juoksuohjelma, sisältäen juoksua tukevat oheisharjoitteet (esitreeni, liikkuvuus, kehonhuolto, lihaskunto)
  • 6 yhteistreeniä, jossa erilaisia tekniikka-, koordinaatio-, peruskunto-, mäki-, syketreenejä.
  • paljon tietoa juoksuharjoittelusta, mm. urheilua tukevaa ravitsemustietoa, tietoa sykeohjatusta treenistä ja motivaation ylläpitämisestä ja paljon muuta.
  • juoksuohjelma ja kaikki oheismateriaali käytössäsi kätevän Syke-appin kautta.

Ilmoittaudu tästä heti mukaan!
Lisätiedustelut: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966.

Ryhmään mahtuu 6-12 hlö. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja tarvittaessa järjestetään kaksi ryhmää klo 17-18 ja 18-19. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2021. Saat viikkoa ennen starttia tarkemman infokirjeen ja tietoa Syke-sovelluksen käytöstä.


Suositut ja monipuoliset GO Juoksukouluni ovat pyörineet Harjavallassa jo vuodesta 2017 asti. Tässä otteita livejuoksukoulujen palautteista. Mikä oli parasta?

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.” ”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”

”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”

“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen.

100% suosittelisi juoksukoulua muillekin!


Tilaa yritykselle, seuralle, omalle ryhmälle myös erikseen

Juoksukoulut ovat tilattavissa ja räätälöitävissä myös spesifisiin tarpeisiin. 

Tilattavissa myös monipuoliset Juoksuklinikkapäivät, jotka sisältävät tietoa juoksutekniikkaan liittyvistä asioista sekä käytännön harjoittelua, tietoa juoksijan yleisimmistä vaivoista ja niiden ennaltaehkäisyystä. Tietoa ja vinkkejä juoksutreenaamiseen yleensä. Juoksuklinikat toteuteaan yhteistyössä OMT-fysioterapeutti ja ultrapolkujuoksija Jesse Salmisen kanssa.


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. -> Tiedotuslistalle


20180503_182955

20190523_182102

20190516_183434