Go Juoksuvalmennukset

Päivitetty 9.11.2022

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Juoksukoulu on tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville. Juoksukoulu sopii kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta sekä kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti. Tervetuloa nostamaan kuntoa, pitämään hauskaa ja nauttimaan ulkona treenaamisesta!

IMG_2891


GO Juoksukoulu alkeisryhmä 90€
Seuraava ryhmä aikaisintaan keväällä 2023.

Go Juoksukoulu alkeisryhmä on tarkoitettu aloitteleville juoksijoille tai esimerkiksi pitkään tauolla olleille juoksuharrastajille. Juoksukoulussa saat paljon tietoa juoksuharjoittelusta, kehität juoksukuntoasi fiksusti ja nousujohteisesti, turvallisesti. Jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Ryhmään osallistuaksesi riittää, että olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Tämä ryhmä on kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa yhdessä treenaten ja nauttia ulkona liikkumisesta! Treenipaikkoina Harjavallan Honkalan liikuntakeskus ja Hiittenharjun upeat maastot.

  • 8 viikon fiksu, turvallinen ja nousujohteinen juoksuohjelma
  • 6 yhteistreeniä, jossa erilaisia tekniikka-, koordinaatio-, peruskunto-, mäki- ja syketreenejä.
  • käydään läpi myös juoksua tukevia oheisharjoitteita (veryttelyt, liikkuvuus, lihaskunto)
  • saat paljon muutakin vinkkiä ja tietoa juoksuharjoitteluun liittyen, mm. urheilua tukevaa ravitsemustietoa, tietoa sykeohjatusta treenistä, motivaation ylläpitämisestä jne.

fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966


Suositut ja monipuoliset GO Juoksukouluni ovat pyörineet Harjavallassa jo vuodesta 2017 asti. Tässä otteita livejuoksukoulujen palautteista. Mikä oli parasta?

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.” ”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”

”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”

“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen.

100% suosittelisi juoksukoulua muillekin!


IMG_2890

20190516_183434

20180503_182955