Go Juoksuvalmennukset

Päivitetty 28.5.2022

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoaan, ja ilman muuta kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona!

Juoksuvalmennusvaihtoehtoina ovat GO Juoksukoulujen livekoulut keväisin sekä yksilövalmennukset ja erikseen tilatut juoksukoulut yrityksille, joukkueille tms. ryhmille. Paljon tilataan yksilöpuolella esimerkiksi pakettia, joka sisältää 8-12 viikon tavoitteellisen juoksu- ja oheistreeniohjelman ja 2-4 yhteistreeniä valmentajan kanssa.

IMG_2891


GO Juoksukoulu alkeisryhmä 90€
Ryhmä täynnä!

Kevät 2022 – torstaisin klo 17-18
tapaamiset 14.4. / 21.4. / 28.4. / 12.5. / 19.5. / helatorstai 26.5.

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulu alkeisryhmä on tarkoitettu aloitteleville juoksijoille tai pitkään tauolla olleille juoksuharrastajille. Juoksukoulussa saat paljon tietoa juoksuharjoittelusta, kehität juoksukuntoasi fiksusti ja nousujohteisesti, turvallisesti. Ryhmään osallistuaksesi riittää, että olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Tämä ryhmä on kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa yhdessä treenaten ja nauttia ulkona liikkumisesta! Treenipaikkoina Harjavallan Honkalan liikuntakeskus ja Hiittenharjun upeat maastot.

  • 8 viikon fiksu, turvallinen ja nousujohteinen juoksuohjelma
  • 6 yhteistreeniä, jossa erilaisia tekniikka-, koordinaatio-, peruskunto-, mäki- ja syketreenejä.
  • käydään läpi myös juoksua tukevia oheisharjoitteita (veryttelyt, liikkuvuus, lihaskunto)
  • saat paljon muutakin vinkkiä ja tietoa juoksuharjoitteluun liittyen, mm. urheilua tukevaa ravitsemustietoa, tietoa sykeohjatusta treenistä, motivaation ylläpitämisestä jne.

Ryhmä seuraavaksi keväällä 2023.


Juoksukoulut ovat tilattavissa ja räätälöitävissä myös spesifisiin tarpeisiin – Tilaa yritykselle, seuralle, omalle ryhmälle.

Kiinnostunut tilaamaan oman juoksukouluryhmän? Ota yhteyttä!

fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966


Suositut ja monipuoliset GO Juoksukouluni ovat pyörineet Harjavallassa jo vuodesta 2017 asti. Tässä otteita livejuoksukoulujen palautteista. Mikä oli parasta?

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.” ”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”

”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”

“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen.

100% suosittelisi juoksukoulua muillekin!

IMG_2890


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. -> Tiedotuslistalle


20180503_182955

20190516_183434