Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää omaa juoksutekniikkaa, kuntoa ja vauhtia sekä treenata yhdessä samanhenkisten kirmailijoiden kanssa.

Juoksukouluun osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua ja omistat juoksulenkkarit. Ja ei huolta, jos kuntoilusta on vähän aikaa, saat kuukautta ennen juoksukoulun alkua vinkkejä peruskunnon kohotusta varten sekä ohjeita juoksulenkkareiden hankintaa varten, jos vaikka harkinnassa on uusien kenkien hankinta.

Juoksukoulu on loistava paikka tavata muita samanhenkisiä harrastajia. Ryhmän tsemppi ja energia ovat jo itsessään loistava syy tulla juoksukouluun. Tämä on todella matalan kynnyksen juoksukoulu, joten lähde ihmeessä mukaan! Harjoituspaikkoina Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharju ja muut Harjavallan juoksutreeniin sopivat maastot.

Juoksukoulupalautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia ja 50% sanoi odotusten ylittyneen.

Otteita vastauksista kysymykseen mikä oli parasta juoksukoulussa?

”Porukassa treenaaminen ja erilaiset treenialustat.”
”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.”
”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”
”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

Vapaa sana -palautteesta poimittua:

“Kiitos Ansku, sinun iloisuutesi, ystävällisyytesi ja energiasi on tarttuvaa. Joka treenin jälkeen jäi hyvä mieli. Tykkäsin tosi paljon. KIITOS!”
“Kiitos ja tosi iso sellainen. Olet oikealla alalla jatka samaan malliin.”
“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huippu tyyppi!!”


GO 8 vkoa – Hinta 99€

Täynnä! Seuraava starttaa viimeistään huhtikuussa 2020!

  • Nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
  • Juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjeet
  • Yhteistreenit (tekniikka-, peruskunto-, lihaskunto- syke, -mäkitreenejä)
  • Urheilua tukevat ravitsemussuositukset sekä tietoa sykeohjatusta harjoittelusta
  • Yhteinen WhatsApp-ryhmä tukee ja tsemppaa menoa matkan varrella

GO 4 vkoa – Vauhtitreenit – Hinta 49€

to 6.6. klo 17:30-18:30 / to 13.6. klo 17:30-18:30 / ke 19.6. klo 17:30-18:30 /
to 27.6. klo 17:30-18:30 – 2 ekaa Honkalan Urheilukeskuksessa ja 2 viimeistä Hiittenharjun maastossa (mäki&polkutreenit).

Go 4vkoa on oiva jatke Go 8vkoa juoksukoululle, mutta soveltuu hyvin myös sellaisenaan “nautittavaksi” jo juoksua aiemmin harrastaneille. Go 4vkoa sisältää 4 yhteistä treeniä, joissa erilaisia vauhtia kehittäviä treenejä, jokainen oman tasonsa mukaan harjoitukset suorittaen. Vaihtoehtoja riittää jokaiselle. Saat treenit aina myös kirjallisena sähköpostiin.

Jos haluaisit osallistua, muttet pääset muiden menojen vuoksi kuin yhteen tai muutamaan, voit osallistua kertamaksulla (14€/x). Ilmoitathan kertakäynneilläkin tulostasi 0443300966, kiitos.

Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistys tukee juoksukouluosallistumista 24€:lla, Go 8vkoa maksaa jäsenille siis 75€ ja Go 4vkoa 25€. Ilmoita jäsenyydestäsi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966 


20180503_182955

20180517_183150