Go Juoksukoulut

Sivu päivitetty 22.5.202020

** GO Juoksukoulun torstain Vauhtitreenit starttaa Harjavallassa HUOM. jo keskiviikkona 3.6. – tsekkaa tiedot alempaa tältä sivulta. **

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää ja monipuolistaa juoksutreenejään fiksusti, nousujohteisesti ja turvallisesti sekä parantaa kuntoaan. Ja illman muuta kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia treenaamisesta ulkona!

Kevään 2020 livejuoksukoulut aloittelijoille ja edistyneille jouduttiin perumaan, mutta valmennuksiin pääsee nyt käsiksi innostavien ja laadukkaiden kahdeksan viikon digi/verkkovalmennusten avulla. Nämä valmennukset ovat keränneet loistavaa palautetta! Osta omasi verkkokaupasta tai laita viestiä, jos kysyttävää. Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina! 


GO Juoksukoulu 5km – Fiksu startti 59,90€

**Tarjous 49,90€ voimassa 31.5.2020 asti**

 • nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
 • monipuolisia ja innostavia treenejä, fiksusti edeten
 • juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjelmat
 • tietoa liikuntaa tukevasta ravitsemuksesta
 • tietoa syke-ohjatusta harjoittelusta
 • valmennus toteutetaan Syke-sovelluksen kautta

Tähän valmennukseen osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua, olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat tärkeä varuste. Niin, ja se tärkein tietenkin – halu oppia juoksemaan! 

Juoksuvalmennuksen aluksi pääset asettamaan itsellesi tavoitteen, sillä on hyvä pysähtyä ensin pohtimaan mitä ja miksi haluaa tavoitella. Se auttaa myös oikeanlaisen motivaation syttymiseen. Tavoite voi toki olla 5km juoksukunto, mikä ohjelman avulla on mahdollista, mutta tavoite voi olla hyvin aivan jotain muutakin! Se voi olla vaikka terveyden edistäminen, tavoite oppia uusia asioita ja uusi laji tai vaikkapa vain saada nauttia ulkotreenauksesta, omasta ajasta tai ystävien kanssa juoksemisesta. Nauttia maisemista samalla omaa hyvinvointiaan ja kuntoaan parantaen.  Pääasia on, että pitää hauskaa, oppii ja saa kokea onnistumisen tunteita! Nauttii matkasta!

Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina. Jos kysyttävää, laitahan viestiä fitstop.alruusunen@gmail.com

GO 5km ostoksille!


GO Juoksukoulu 10km – Next level 59,90€

**Tarjous 49,90€ voimassa 31.5.2020 asti**

 • nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
 • monipuolisia ja mukaansa tempaavia peruskestävyys-, intervalli- ja mäkitreenejä, sekä juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjelmat
 • paljon muuta vinkkiä juoksutreenausta koskien
 • valmennus toteutetaan Syke-sovelluksen kautta

Tähän valmennukseen osallistuakseen riittää, että taustalla on noin 5km tai noin 30-40min yhtäjaksoisen peruskestävyyslenkin juoksukunto. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat myös tärkeä varuste. Niin, ja se tärkein tietenkin – halu päästä seuraavalle tasolle omassa juoksuharrastuksessaan, turvallisesti, fiksusti ja hauskojen treenien saattelemana! 

Juoksuvalmennuksen aluksi pääset asettamaan itsellesi myös tavoitteen, sillä on hyvä pysähtyä  pohtimaan mitä ja miksi haluaa tavoitella. Se auttaa myös motivaation rakentamisessa.

Tavoite voi toki olla 10km juoksukunto, mikä ohjelman avulla on mahdollista toteuttaa, mutta tavoite voi olla hyvin aivan jotain muutakin! Se voi olla vaikka terveyden edistäminen, tavoite oppia uusia ja monipuolisempia juoksutreenejä, oppia paremmaksi juoksijaksi ja lisätä vauhtia ja pituutta omiin lenkkeihin. Tai tavoite voi olla vaikkapa vain saada nauttia ulkoilmasta, omasta ajasta tai yhteisestä ajasta ystävien kanssa. Nauttia maisemista, samalla omaa hyvinvointiaan ja kuntoaan parantaen.  Pääasia on, että pitää hauskaa, oppii ja saa kokea onnistumisen tunteita! Nauttii matkasta!

Valmennus starttaa maksusuoritusta seuraavana maanantaina. Jos kysyttävää, laitahan viestiä fitstop.alruusunen@gmail.com

GO 10km ostoksille!


GO Juoksukoulu Vauhtitreenit – 7€/krt

Vauhtitreenit starttaa KE 3.6. klo 18.
Muut kerrat TO 11.6. klo 18 / KE 17.6. klo 18 / TO 25.6. klo 18

Treenit pidetään Harjavallassa Honkalan urheilukeskuksessa sekä Hiittenharjun upeissa maastoissa.

Vauhtitreeneissä on luvassa vauhtia ja tekniikkaa kehittäviä hauskoja ja monipuolisia treenejä. Myös esitreenin, veryttelyn merkitys tulee varmasti tutuksi ja pääset kiinni oman esitreenisi muodostamiseen. Eri tasoisille annetaan aina sopivat treenivaihtoehdot, joten rohkeasti mukaan!

Taustalla on hyvä olla esim. GO 5km valmennus tai jaksat juosta yhtäjaksoisesti n. 30min. Mikään kiituri sinun ei todellakaan tarvitse olla vaan näissä treeneissä sitä nimenomaan kehitetään! Opi tekniikkaa, taloudellisuutta ja saa lisää vauhtia.

Nämä treenit on aiempina vuosina saaneet huikeat kiitokset ja palautteet! Jokainen treenaa oman kuntonsa mukaan. Yhteistreeneistä saa mukavaa buustia ja vaihtelua omaan treeniin. Tule tekemään viikon vauhtitreenisi yhdessä muiden kanssa!

Aikataulu

 • ke 3.6. Tekniikkaa, koordinaatiota, juoksukuntopiiri, Honkalassa, Yhdyskatu 5
 • to 11.6. Intervallitreeni Honkalassa, Yhdyskatu 5
 • ke 17.6. Mäkitreeniä, Hiittenharjuntie 3
 • to 25.6. Mäkitreeniä, juoksukuntopiiri,  Hiittenharjuntie 3

Muutokset mahdollisia. Startti KE 3.6. klo 18 Harjavallan Honkalan urheilukeskuksessa urheiluradalla. 7€/krt tai FitStopin sarjakortit. Treenit jatkuu mahdollisesti myös heinäkuussa.

fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966


Otteita vastauksista kysymykseen mikä oli parasta juoksukoulussa

”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.”
”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”
”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”
“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”

Palautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen. 100% suosittelisi juoksukoulua muillekin.


Juoksukoulut tilattavissa myös yrityksille, seuroille yms.

Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi lomakkeen kautta ja olet mukana -> tiedotuslistalle


20180503_182955

 

 

20190523_182102

20190516_183434