Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää omaa juoksutekniikkaa, kuntoa ja vauhtia sekä treenata yhdessä samanhenkisten kirmailijoiden kanssa. Vuonna 2020 starttaa GO I sekä uusi ryhmä GO II, joka on tarkoitettu jo juoksua harrastaville.

GO I juoksukouluun osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua, olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Ennen juoksukoulun starttia saat myös vinkkejä peruskunnon kohottamiseen sekä ohjeita juoksulenkkareiden hankintaa varten, jos  harkinnassa on uusien kenkien hankinta. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat juoksussa se kaikkein tärkein varuste.

Juoksukoulu on loistava paikka tavata muita samanhenkisiä harrastajia. Ryhmän tsemppi ja energia ovat jo itsessään loistava syy tulla juoksukouluun. Kyseessä on matalan kynnyksen juoksukoulu, joten lähde ihmeessä mukaan! Harjoituspaikkoina Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharju ja muut Harjavallan juoksutreeniin sopivat maastot.

Juoksukoulupalautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen. 100% suosittelisi juoksukoulua muillekin.

Otteita vastauksista kysymykseen mikä oli parasta juoksukoulussa

”Porukassa treenaaminen ja erilaiset treenialustat.”
”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.”
”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”
”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

Vapaa sana -palautteesta poimittua

“Valmentaja huomioi hyvin kaikkien tasot vaikka kaikki treenit tehtiin yhdessä.”
“Kiitos Ansku, sinun iloisuutesi, ystävällisyytesi ja energiasi on tarttuvaa. Joka treenin jälkeen jäi hyvä mieli. Tykkäsin tosi paljon. KIITOS!”
“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”
“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”


GO I – 99€

to klo 17:30-18:30 9.4. / 16.4. / 23.4. / 7.5. / 14.5. / 28.5.
(21.5. Cooper klo 18:30)

  • nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
  • juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjeet
  • 6 yhteistreeniä (tekniikka-, peruskunto-, lihaskunto- syke, -mäkitreenejä)
  • tietoa liikuntaa tukevasta ravitsemuksesta
  • WhatsApp-ryhmä tukee ja tsemppaa menoa matkan varrella
  • bonuksena mahdollisuus osallistua Cooperin testiin 21.5.2020

Osallistujamäärä 8-12 hlö, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti ja vapaamuotoisesti omaa liikunta/juoksutaustaa. fitstop.alruusunen@gmail.com


GO II –  149€

to klo 18:30-19:30, alkaen 2.4. (ei 30.4.), viimeinen kerta KE 17.6.

Go II on uusi ryhmä, joka on tarkoitettu jo juoksua harrastaville. HUOM. tässä alustavaa tietoa, tarkempi sisältö päivitetään heti kun kaikki speksit selvät.

GO II sisältää 3kk:n aikana 11 yhteistä treeniä (tekniikkaa, peruskuntoa, vauhtia, mäkitreenejä, lihaskuntoa) Cooperin testi on 21.5., joka vapaaehtoinen ja sille kerralle luvassa myös vaihtoehtoinen treeni. Lisäksi voi halutessaan tavoitteellisesti valmistautua esim. Forssan Suvi-ilta -juoksutapahtumaan 13.6.2020, juoksuohjelma 10km tai puolimaraton. Tavoitteellisuus ei kuitenkaan ole minkäänlainen vaatimus, vaan voit osallistua myös pelkästään oppiaksesi lisää juoksutreenaamisesta ja hankkiaksesi lisävinkkejä omaan harjoitteluun ja tottakai täältä löytyy myös lisää samanhenkisiä juoksukavereita, joiden kanssa pitää hauskaa treeneissä! Yhteistreeneissä treenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy ne oman tasonsa mukaan suorittaa. Vaihtoehtoja riittää jokaiselle. 

Osallistujamäärä 8-12 hlö, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti ja vapaamuotoisesti omaa liikunta/juoksutaustaa. fitstop.alruusunen@gmail.com


Juoksukouluja on mahdollisuus järjestää erilaisille ryhmille myös tilauksesta. Kyselyt: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966 


20180503_182955

 

20190516_175155_HDR

20190523_182102

20190516_183434