Go Juoksukoulut

Go Juoksukoulussa jokainen etenee ja harjoittelee oman lähtötasonsa mukaisesti. Go Juoksukoulut ovat tarkoitettu sekä aloitteleville juoksijoille että jo juoksua harrastaville, kaikille, jotka haluavat oppia perustiedot juoksuharjoittelusta, kehittää omaa juoksutekniikkaa, kuntoa ja vauhtia sekä treenata yhdessä samanhenkisten kirmailijoiden kanssa. Keväällä 2020 starttaa GO I sekä uusi ryhmä GO II, joka on tarkoitettu jo juoksua harrastaville.

GO I juoksukouluun osallistuakseen riittää, että taustalla on jonkin verran kuntoilua, olet perusterve ja omistat juoksulenkkarit. Ennen juoksukoulun starttia saat myös vinkkejä peruskunnon kohottamiseen sekä ohjeita juoksulenkkareiden hankintaa varten, jos  harkinnassa on uusien kenkien hankinta. Hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät ovat juoksussa se kaikkein tärkein varuste.

Go Juoksukouluja on tukemassa Intersport Puuvilla, Pori. Luvassa rahanarvoisia etuja juoksukoululaisille!

Juoksukoulu on loistava paikka tavata muita samanhenkisiä harrastajia. Ryhmän tsemppi ja energia ovat jo itsessään loistava syy tulla juoksukouluun. Kyseessä on matalan kynnyksen juoksukoulu, joten lähde ihmeessä mukaan! Harjoituspaikkoina Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharju ja muut Harjavallan juoksutreeniin sopivat maastot.

Juoksukoulupalautteisiin vastanneista 50% sanoi juoksukoulun vastanneen odotuksia hyvin tai erinomaisesti ja 50% sanoi odotusten jopa ylittyneen. 100% suosittelisi juoksukoulua muillekin.

Otteita vastauksista kysymykseen mikä oli parasta juoksukoulussa

”Porukassa treenaaminen ja erilaiset treenialustat.”
”Yhdessä tekeminen ja innostava ohjaaja.”
”Kannustus ja selkeät / hyvin mietityt ohjeet.”
”Juoksukoulu oli hyvin suunniteltu. Joka kerta tuli jotain uutta, otat huomioon kaikki, osaat innostaa!!”

Vapaa sana -palautteesta poimittua

“Valmentaja huomioi hyvin kaikkien tasot vaikka kaikki treenit tehtiin yhdessä.”
“Kiitos Ansku, sinun iloisuutesi, ystävällisyytesi ja energiasi on tarttuvaa. Joka treenin jälkeen jäi hyvä mieli. Tykkäsin tosi paljon. KIITOS!”
“En ole aikaisemmin ajatellut, että juokseminen voisi olla noin monipuolista! Ja uskon että juoksu on jäänyt omaan treenaamiseen pysyvästi… Loistava ulkoilmaharrastus! Kiitos tästä kokemuksesta, oot huipputyyppi!!”
“Tämä antoi innostuksen jatkamaan juoksua itsekseen, kun on muutaman vuoden ollut vähäistä. Tästä sai hyvät vinkit monipuoliseen juoksemiseen ja mäkitreeneihin. Kiitos!”


Haluatko liittyä sähköpostituslistalleni ja saada aina ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa FitStopin toiminnasta, tarjouksista, ryhmistä, tapahtumista yms. Lähetä vain sähköpostisi oheisen lomakkeen kautta ja olet Tiedotus-sisäpiirissä mukana: tiedotuslistalle


GO I – 99€

to klo 17:30-18:30 9.4. / 16.4. / 23.4. / 7.5. / 14.5. / 28.5.

  • nousujohteinen 8 viikon juoksuohjelma
  • juoksua tukevat liikkuvuus- ja lihaskunto-ohjeet
  • 6 yhteistreeniä (tekniikka-, peruskunto-, lihaskunto- syke, -mäkitreenejä)
  • tietoa liikuntaa tukevasta ravitsemuksesta
  • WhatsApp-ryhmä tukee ja tsemppaa menoa matkan varrella
  • bonuksena mahdollisuus osallistua Cooperin testiin 21.5.2020 kl 18:00
  • GO I -ryhmälle luvassa myös huikea mahdollisuus saada valmennuksen kaikki materiaali, treenit jne. kätevästi käyttöönsä modernin ja alan kehittyneimmän valmennusalustan, Syke-sovelluksen kautta. Ryhmässä pääset nyt siis myös ilmaiseksi pilotoimaan uutta hybridivalmennustani, jonka olen valmennusalustalle luonut.

Osallistujamäärä 8-14 hlö, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikkein kätevimmin pääset ilmoittautumaan tästä: Ilmoittautumislomake

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse. Kerro viestissä nimi, osoite, kumpi ryhmä sekä lyhyesti ja vapaamuotoisesti omaa liikunta/juoksutaustaa. Ilmoittautuminen on sitova -> fitstop.alruusunen@gmail.com

Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille juoksukoulu -24€. Etua ei voi yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin.


GO II –  149€

to klo 18:30-19:30, alk. 2.4. (ei 30.4.), huom. viimeinen kerta ke 17.6.

Go II on uusi ryhmä, joka on tarkoitettu jo juoksua harrastaville. Innostavat yhteistreenit tuovat aivan uudenlaista buustia omaan harjoitteluun.

GO II sisältää 11 yhteistä treeniä, joissa luvassa tekniikkaa, peruskuntoa, lihaskuntoa ja vauhtikestävyyttä kehittäviä treenejä. Yhteistreeneissä ei tehdä pitkiä yhteislenkkejä vaan kaikki yhteiset treenit on sellaisia, jotka jokaisen helppo toteuttaa oman kuntonsa mukaisesti. Keskitymme yhteistreeneissä tekniikkaa, vauhtiominaisuuksia ja monipuolista treeniä tukeviin harjoitteisiin. Treenipaikkoina toimivat pääasiassa Harjavallan Honkalan urheilukeskus sekä Hiittenharjun kauniit, mäkiset mäntymetsämaastot.

Cooperin testi on 21.5. testi on vapaaehtoinen ja sille kerralle luvassa myös vaihtoehtoinen treeni niille, jotka eivät halua testiin osallistua, mutta haluavat yhteistreeniin tulla. Tapaaminen alkaa 21.5. poikkeuksellisesti jo klo 18.00.

Saat myös halutessasi ja toiveidesi mukaan joko 10km tai puolimaratoniin tähtäävän juoksuohjelman. Pohjakuntona on hyvä olla vähintään n. 5km juoksukunto eli tasavauhtinen peruskestävyyslenkki sujuu hyvin. Jos pohjakuntosi mietityttää, ota ihmeessä yhteyttä. Usein tässä kohtaa ollaan liian kriittisiä itselleen ja arkoja, joten rohkeasti yhteydenotto ja mukaan porukkaan.

Juoksuohjelman avulla voit halutessassi valmistautua esim. Forssan Suvi-ilta -juoksutapahtumaan 13.6.2020 -> tapahtumasivulle. Juoksumatkoina 5km ilman ajanottoa sekä 10km/puolimaraton/maraton -> GO-juoksukoulun kautta 25.4. mennessä ilmoittautuville alennetut hinnat! Saat lisätietoa juoksukoulun startissa. Lähiseudulla on muitakin kivoja juoksutapahtumia kesän aikana, kuten vaikka Säkylän Mansikkamaraton 18.7.2020, jossa mukavat, helpot reitit Säkylän Mansikkamaraton .

Tavoitteellisuus ei ole minkäänlainen vaatimus, vaan voit osallistua myös pelkästään oppiaksesi lisää juoksutreenaamisesta sekä hankkiaksesi lisävinkkejä omaan harjoitteluun. Ja tottakai, juoksukoulusta löytyy myös lisää samanhenkisiä juoksukavereita, joiden kanssa pitää hauskaa treeneissä ja vaikka sopia yhteistreenejä juoksukoulun ulkopuolellekin!

Yhteistreenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy ne oman kuntonsa mukaan suorittamaan. Vaihtoehtoja riittää jokaiselle.

Yleisin palaute, jota juoksutreeneistä saan onkin juuri se, että vaikka jokainen tekeekin aina omaa treeniään oman kuntonsa mukaisesti, niin on mielettömän kivaa kokoontua porukalla treenaamaan. Vaativammatkin treenit saa ihan uudenlaista sykettä, kun ympärillä on muitakin kipittämässä ja haastamassa itseään ja toisiaan!

Osallistujamäärä 8-16 hlö, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikkein kätevimmin pääset ilmoittautumaan tästä: Ilmoittautumislomake

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse -> fitstop.alruusunen@gmail.com. Kerro viestissä nimi, osoite, sähköposti sekä lyhyesti ja vapaamuotoisesti omaa liikunta/juoksutaustaa. Jos on toiveena valmistautua kesän aikana erityisesti jotain tiettyä matkaa varten, niin kerro myös siitä.

Suurteollisuuspuiston Henkilökuntayhdistyksen jäsenille juoksukoulu -24€. Etua ei voi yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin.


Juoksukouluja on mahdollisuus järjestää erilaisille ryhmille myös tilauksesta. Kyselyt: fitstop.alruusunen@gmail.com / 0443300966 


20180503_182955

 

20190516_175155_HDR

20190523_182102

20190516_183434INTERSPORT_PUUVILLA JPG