Riikan asiakaspalaute

Tässä Riikan palaute kuuden kuukauden ElämäsiKuntoon -valmennuksen jälkeen. Jokaisen valmennukseeni tulevan polku on erilainen ja muovautuu yksilöllisten tarpeiden mukaan. Riikan valmennuksessa vastattiin hänen tarpeeseen kehittää ennen kaikkea psyykkisiä taitoja, joiden kautta suhtautuminen niin itseen kuin hyvinvointiin kehittyivät huimasti. Valmennuksessa korostui myös hienosti hänen oma halunsa imeä tietoa myös lukemalla aiheesta paljon omatoimisesti.

“Vastasiko valmennus odotuksiasi?

Ei alkuunkaan. Odotin stereotyyppistä laihdutusohjelmista tuttua valmennusta. Tyyliin, että noudatan pt:n kuntokuuria, johon kuuluu joka päivä hirveä rääkkitreeni x 3 ja sitten välissä syödään puolikas salaatinlehti. 

Sainkin jotain ihan muuta. Pysähdyin ja aloin pohtia mikä elämässäni on tärkeää ja miten voisin elää hyvää elämää. Huomasin, että olen aina asettanut itse itselleni tiukkoja sääntöjä, jotka rajoittavat elämää ja saavat lopulta voimaan huonosti. Ei hyvä elämä olekaan sitä, että yritän kontrolloida syömistä ja noudattaa iltapäivälehtien kikkakolmosia, joiden avulla luvataan bikinikunto, kunhan teet säntillisesti näin ja näin. Enkä olekaan maailman huonoin ja epäonnistunein tyyppi, vaikka ottaisinkin kahvin kanssa pullan. Oikeastaan olen aika hyvä näin.

Löysin myös liikunnan ilon. Olen aina ajatellut, että oikea liikunta on pakkotahtista rääkkiä, jossa puserretaan viimeisetkin voimat. Vain sillä tavalla saavutetaan se bikinikunto ja oikeus syödä edes sen kitukuurin verran ruokaa tuntematta huonoa omatuntoa. Nyt sain ymmärrystä siitä, että lempeä liikunta on ihan oikeaa liikuntaa. Ja että sellaista pitäisi suurin osa liikunnasta olla, vaikka sitten välillä mentäisiinkin kovilla sykkeillä. Huomasin, että tykkäänkin liikkumisesta tosi paljon.

Ja se bikinikunto. Se on saavutettu, sillä eihän siihen tarvita muuta kuin että pukee ne bikinit päälle. 

Mitä fyysistä muutosta olet itsessäsi huomannut entä psyykkistä?

Psyykkistä paljonkin. Olen alkanut hyväksyä itseäni ja päästää irti turhista säännöistä. Puoli vuotta oli lopulta aika lyhyt aika muutokselle. Matka jatkuu…

Miten käyttämämme työkalut toimivat valmennuksen tukemisessa?

Tosi jees! Keskustelut sun kanssa oli ihan parasta!

Onko elämänlaatusi parantunut jotenkin valmennuksen myötä?

Kyllä! Olet loistotyyppi. Sain tosi paljon vinkkejä ja tervettä järjen ääntä. Kiitos tästä kaikesta!”